Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Sensuurin vieno viettelys - ja muita kirjoituksia, Jyrki J.J. Kasvi

Kustannusosakeyhtiö Bookcover

Sensuurin vieno viettelys - ja muita kirjoituksia, Jyrki J.J. Kasvi

Tiedote.
Julkaistu: 12.03.2015 klo 10:15
Julkaisija: Kustannusosakeyhtiö Bookcover

Jyrki J.J. Kasvin uusin kirja Sensuurin vieno viettelys - ja muita kirjoituksia on julkaistu.

Kyberturvallisuus, verkkovalvonta, NSA ja verkkopiratismi eivät ole niin uusia kysymyksiä, kuin usein kuulee sanottavan. Kaikista keskusteltiin jo 1990-luvulla, tosin eri nimillä, paitsi NSA:sta, jonka verkkourkinta herätti pahennusta jo silloin.

Yksi aktiivisimmista keskustelijoista oli ja on edelleen tekniikan tohtori ja entinen kansanedustaja Jyrki Kasvi. Nyt hän on koonnut kirjaksi valikoiman kirjoituksiaan vuosikymmenten varrelta, sekä muistoja 1990-luvulta että ajankohtaisia aiheita tältä keväältä.

Päivänpolttavista kysymyksistä Sensuurin vieno viettelys – ja muita kirjoituksia -kirjassa käsitellään mm. Ukrainan sodan some-rintamaa, työelämän digitalisaatiota sekä Suomen digitaalista taantumaa. Miten tietoyhteiskunnan edelläkävijämaa romahti digitaaliseksi alisuorittajaksi?

Tietoyhteiskunnan kehitystä käsittelevien kirjoitusten lisäksi Kasvi on koonnut kirjaan kokemuksia kahdelta eduskuntakaudeltaan vuosina 2003-2011. Kahdeksaan vuoteen mahtui paljon vaalirahaskandaalista sähköisen äänestyksen epäonniseen kokeiluun ja vuoden 2010 puhemiehen vaaliin, muumimukeja, seksuaalista häirintää ja Pikkuparlamentin omituisia ovia unohtamatta.

Kirja avaa näköalapaikan eduskuntatyön arkeen, joskus hyvinkin paljastavan. Esimerkiksi eduskunnan seksuaalista häirintää käsitelleen bloginsa lähteitä Kasvi joutui puolustamaan hovioikeudessa asti.

Tervetuloa aikamatkalle Jyrki Kasvin kanssa, aikamatkalle Suomen lähihistoriaan ja digitaaliseen tulevaisuuteen!

Liitetiedostot

Kustannusosakeyhtiö Bookcover

on syntynyt intohimosta kirjoihin; kirjojen lukemiseen, painamiseen, julkaisemiseen ja niiden saattamiseen kaikkien saataville. Bookcoverin tavoite on julkaista erilaisia, meitä sytyttäviä kirjoja, toivoen niiden herättävän kiinnostuksen myös muissa kirjojen ystävissä.

Toisena päätavoitteenamme näemme omakustannekirjojen julkaisijoiden palvelemisen aivan uudella tavalla. Olemme nähneet kuinka arvokkaatkin teokset jäävät ilman lukijoita yksinkertaisesti siksi, että omakustanteen tekijällä ei ole välttämättä välineita, energiaa tai tietoa kuinka myydä teostaan. Tähän Bookcover tuo ensimmäisenä Suomessa ratkaisut, joihin jokaisen omakustannekirjan julkaisijan on helppo tarttua. Bookcover on myös kirjapaino. Vuosikymmenien kokemus kirjojen valmistuksessa tuo varmuutta ja turvaa asiakkaillemme.

 

Lisätiedot:
Kustantaja Vesa Hiltunen
p. 0400 399 318
vesa.hiltunen@bookcover.fi
 
www.bookcover.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs