Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Satu Tuomiston juontama ShowHAU! -sarja alkaa TV5:dellä

TV5 Finland Oy

Satu Tuomiston juontama ShowHAU! -sarja alkaa TV5:dellä

Tiedote.
Julkaistu: 10.06.2011 klo 14:34
Julkaisija: TV5 Finland Oy

TV5:dellä sunnuntaina alkavassa ShowHAU! -sarjassa Satu Tuomisto ja hänen rhodesiankoiransa Leo seikkailevat erilaisten koiraharrastusten parissa.

Kauden aikana tutustutaan niin agilityyn, koiratanssiin kuin vinttikoirajuoksuun sekä käydään harjoittelemassa tottelevaisuuskoulutusta. Aiheet vaihtelevat jaksoittain, ja jokaisessa jaksossa tutustutaan uuteen harrastukseen, rotuun tai mielenkiintoiseen koiratapahtumaan. Hauskan harrastamisen ohella ShowHAU! esittelee jokaisessa jaksossa sankarikoiran, maailmanmestarin tai henkiä pelastaneen urhon, joka työssä tai harrastuksessa uhrautuu ihmisten puolesta. Koiran terveydestä ShowHAU!:ssa huolehtii Royal Caninin asiantuntijaeläinlääkäri Henna Söderholm.

Katsojat voivat ottaa osaa ohjelmaan videoimalla oman koiransa erikoisia suorituksia ja hienoimpia temppuja, ja lataamalla videon ohjelman kotisivuilla www.showhau.fi. Suosituimpia videoita näytetään ohjelmassa viikoittain. Koirakuvaaja Aino Pikkusaari puolestaan kiertää kesän koiratapahtumia ShowHAU! -studion kanssa kuvaten Miss ja Mr ShowHAU! -kandidaatteja verkkogalleriaan.

Kauden avausjaksossa ihmetellään koirapallojumppaa eli Doboa ja käydään tutustumassa paremmin rhodesiankoiriin. Sankarikoirana esitellään sotapoliisikoira Aino.

ShowHAU! nähdään TV5:llä sunnuntaisin klo 17.30 alkaen la 12.6.


Lisätiedot:
Heidi Nurminen
Programme PR Manager, TV5 Finland Oy
puh. 040 558 5086
heidi.nurminen@tv-viisi.fi

SBS Media on Suomen innovatiivisin sähköisen median toimija, johon kuuluvat radiokanavat The Voice ja Iskelmä sekä paikallisradiot Radio 957, Radio Sata, Radio Jyväskylä, Radio Mega ja Radio City sekä uudet TV-kanavat TV5 ja The Voice. Radiokanavien online-yhteisöt ovat Suomen suosituimpia. SBS Media on kaupallisen radioliiketoiminnan markkinajohtaja, joka laajentaa vahvasti televisiotoimintaan. Yhtiöryhmän liikevaihto vuonna 2010 oli 21 M€. SBS Media työllistää Suomessa 150 tv- ja radioalan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs