Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Satama Soi Lappeenrannassa keskiviikkona 8.6.

Lappeenrannan kaupunki

Satama Soi Lappeenrannassa keskiviikkona 8.6.

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Suosittu Satama Soi -yhteislaulukiertue rantautuu Lappeenrannan Satamatorille keskiviikkona 8.6. klo 18. Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri ja sen lahjakkaat solistit laulattavat yleisöä vetoavalla otteellaan. Parituntiseen tapahtumaan on vapaa pääsy ja se toteutetaan säävarauksella. 

Viihdeorkesterin kitaristi Aukusti Koivisto kuvailee Satama Soi -yhteislauluiltaa iloiseksi ja kesäisen vetovoimaiseksi tapahtumaksi. 

– Kiertueella lauletaan yhdessä suomalaisen iskelmän klassikoita aina 1950-luvulta nykypäivään. Kesätunnelmasta ja klassikoista kannattaa tulla nauttimaan, sillä laajasta ohjelmistosta löytyy varmasti kaikille jotakin, Koivisto lupaa. 

Varusmiessoittokunnan viihdeorkesteri kiertää kesäkuussa Satama Soi -tapahtumallaan Lappeenrannan lisäksi myös Tampereella, Mikkelissä, Kuopiossa, Merikarvialla sekä Lahdessa. Varusmiessoittokunnan tiedottaja Jere Paldaniuksen mukaan yhteislauluillat etenkin Lahdessa ovat muodostuneet todella suosituiksi, tuhansia ihmisiä kerääviksi koko perheen tapahtumiksi. Tapahtumien tuotannossa on yhteistyössä paikalliset sotilaskotiyhdistykset. 

Satama Soi -yhteislaulutapahtuma on osa Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalveluiden Kesäkonsertit 2016 -tarjontaa. Lappeenrannan kesäkonserttikausi avataan Satamatorilla sunnuntaina 5.6. 

Lisätietoja: 

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta
kersantti Otto Toivonen, puh. 0299 442 623

Kaupungin tapahtumapalvelut - Lappeenranta Event
tapahtumatoiminnan koordinaattori Jorma Kallio, puh. 0400 155 597

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs