Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Samsungin uutuudet esillä viikonloppuna Expert Expossa

Samsung Electronics Nordic

Samsungin uutuudet esillä viikonloppuna Expert Expossa

Tiedote.
Julkaistu: 28.09.2012 klo 09:30
Julkaisija: Samsung Electronics Nordic

Lehdistötiedote 28. syyskuuta 2012

Expert Expo:

Samsungin uutuudet esillä viikonloppuna Expert Expossa

Samsung on viikonloppuna mukana Suomen suurimmilla kodintekniikan myyntimessuilla yhdellä koko Expert Expon suurimmasta osastoista. Samsungin syksyn ja talven uutuudet täyttävät 273 neliöisen osaston 6b39.

Vallankumous saapuu toistamiseen: Galaxy Note II

Kymmenessä kuukaudessa Samsung Galaxy Note on myynyt yli 10 miljoonaa kappaletta. Aivan uudenlaisen menestystuotteen seuraaja on nyt varustettu Galaxy S III -älypuhelimen herkuilla. Galaxy Note II ymmärtää käyttäjäänsä. Se on edeltäjäänsä kapeampi sekä ohuempi ja varustettu tuliterällä Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmällä, joka tukee uusia hyödyllisiä palveluita ja ominaisuuksia. Edeltäjänsä tapaan Galaxy Note II tarjoaa valikoiman fiksuja S Pen -kynää hyödyntäviä ominaisuuksia. S Penillä onnistuu nyt myös kuvien ja eri tekstielementtien leikkaaminen ja liittäminen. Galaxy Note II:lla vain käyttäjän luovuus on rajana. 

Jelly Bean -käyttöjärjestelmän uutuusominaisuuksiin lukeutuu muun muassa uusi lukitusruutu, joka tarjoaa selkeän yleiskuvan vastaamattomista puheluista ja viesteistä sekä vallitsevasta säästä. Viemällä kynän kuvakkeiden päälle voi kätevästi esikatsella kotinäkymän ohjelmien, kuten sähköpostien sisältöä. Jos unohdat kynän työpöydälle töistä kotiin lähtiessäsi, Note II ilmoittaa kynän puuttumisesta värinällä.

Note II:ssa on suuri ja kirkas 5,5 tuuman HD Super AMOLED -näyttö ja 16:9 laajakuvasuhde, joka vastaa elokuvien ja internet-sisällön kuvasuhdetta. Siinä on 1,6 Ghz:n neliydinsuoritin ja riittoisa 3100 milliampeerin akku. Pop-up Play -toiminnon avulla videokuvan voi siirtää haluamaansa kohtaan Galaxy Note II:n suurelle näytölle. Videota voi katsoa esimerkiksi nettiä selatessa. Samsung Galaxy Note II saapuu kauppoihin lokakuun alussa ja sen suositushinta on 699 euroa.

Eco Bubble -pyykinpesukone pesee jopa 12 kilon pyykin ja säästää reilusti energiaa

Samsungin uusi Eco Bubble -pesutekniikka tuottaa saman pesutuloksen kuin tavallinen 40 asteen pesuohjelma, mutta selvästi pienemmällä energiankulutuksella ja nopeammin. Koneet käyttävät pyykin puhdistukseen kylmää vettä, tavallista pesuainetta ja ilmaa. Vesi ja pesuaine johdetaan ilmaa tuottavaan pumppuun. Pumppu muodostaa pesukuplia, jotka leviävät kauttaaltaan koneen rumpuun, jossa ne pesevät tehokkaasti ja hellävaraisesti. Kuplien ansiosta pesuaine imeytyy kankaaseen aiempaa tehokkaammin.

Tutkimusyhtiö Swerea IVF testasi pesumenetelmän pesemällä kankaita, joissa oli nokea, verta, kaakaota ja punaviiniä. Pesussa käytettiin tavallista pesuainetta. Kokeet osoittivat, että Eco Bubble -pesuohjelma kulutti jopa 70 prosenttia vähemmän energiaa kuin tavallinen pesuohjelma. 40 asteen pesuohjelmassa energiansäästö oli noin 40 prosenttia, ja pesuohjelma oli 10 minuuttia tavallista lyhyempi. Pesutulos oli yhtä hyvä kuin tavallisella pesuohjelmalla.

Eco Bubble -malliston kaikkien koneiden energialuokka on A+++. Malliston suorituskykyisin on Arno eli WF2124ZAC, johon mahtuu peräti 12 kiloa pyykkiä. Silti se on leveydeltään standardikokoa, 60 cm. Koneen suositushinta on 1 199 euroa.

Täysin uuden näköinen jää-pakastinkaappi on entistä tilavampi

Samsungin uudessa jää-pakastinkaapissa RFG23UERS1/XEE on yhtenäinen jääkaappi, joka avautuu ranskalaiseen tapaan kahden oven takaa, sekä ulos vedettävä pakastinlaatikko.

Kylmälaitteen ulkomitat ovat samat kuin Samsungin suosittujen side-by-side-kaappien, mutta sinne mahtuu enemmän. Uusi eristystekniikka mahdollistaa entistä ohuemmat seinät ilman, että ulkomitat muuttuvat. Laite on 90,8 cm leveä, 177,4 cm korkea ja sen tilavuus on 520 l (jääkaappi 396 l, pakastin 124 l).

Ergonomisesti suunniteltu pakastinlaatikko on näppärä. Ruokatavaraan pääsee helposti käsiksi ja tilaa riittää isommankin perheen tarpeisiin. Jääkaapin vasemmassa ovessa on ohjauspaneeli, jonka led-näytön avulla asetuksia on helppo muuttaa. Jääkaapin lämpötilaa voidaan erikseen säätää jopa tietyssä osassa kaappia. Jokainen hylly ja laatikko on varustettu omilla tuuletusventtiileillään, jotka säätävät tarkan lämpötilan ja palauttavat sen nopeasti oikeisiin lukemiin sen jälkeen, kun jääpakastimen ovia on avattu. Laitteessa on automaattinen sulatus ja No Frost -toiminto. Sen ovessa on kylmävesiannostelija ja jääpalakone. Suositushinta 2 750 euroa.

Samsungin jaettava tuplauuni on aina oikean kokoinen ja kypsentää myös höyryllä

Parhaat uunit antavat käyttäjälle mahdollisuuden valita kypsennystavan. Samsung BQ1VD6T131/XEE:ssä on kaksi kiertoilmatuuletinta, grilli ja höyrytoiminto. Dual Cook -tekniikka tarkoittaa, että uunin voi jakaa irrotettavalla hyllyllä kahteen osaan, joita voi hallita erikseen. Niille voi säätää oman lämpötilan ja kypsennysajan. Maut ja hajut eivät sekoitu, joten yläosassa voi vaikka pariloida kalaa ja alaosassa kypsentää sokerikakkua yhtä aikaa. Voit myös käyttää vain yhtä uunin puolikasta kerralla, mikä vähentää esilämmitysaikaa ja sähkönkulutusta.

Energiatehokas höyrykypsennys säilyttää hyvin ainesten vitamiinit ja mineraalit, ja ruoasta tulee mehevää ilman lisättyä rasvaa. Jos höyrytys tuo mieleen vain aneemiset, veltot vihannekset, on luvassa yllätyksiä: Samsungin höyryuunissa voi valmistaa ruokaa, jonka pinta on rapea ja kullanruskea. Uunin energialuokka on AAA ja suositushinta 1 199 euroa

Samsung Smart TV tuo Angry Birds -pelin kotisohvalle

Samsungin Smart TV -televisioilla pelattava Angry Birds on ensimmäinen television omalla liiketunnistimella pelattava peli. Kaikkia pelin toimintoja, kuten lingon lataamista ja lintujen supervoimien käyttöönottoa, ohjataan pelaajan omilla liikkeillä. Rovio Entertainmentin Samsungille kehittämä uusi sovellus toimii Samsungin vuoden 2012 televisioissa, jotka on varustettu Smart Interaction -tekniikalla (7- ja 8-sarjan led-tv:t ja 8-sarjan plasma-tv:t). Sovelluksen käyttö vaatii uusimman ohjelmiston lataamisen Samsung Apps -kirjastosta.

Televisiota voi nyt tosiaan ohjata myös puhumalla ja kädenliikkeillä. Kanavien vaihto, äänenvoimakkuuden muuttaminen ja jopa netissä surffaaminen onnistuvat puhe- ja käsikomennoilla, kun käytössä on Samsungin Smart TV. Malliston televisioissa on myös 3D-tuki, nettiselain ja gigahertsin tuplaydinsuoritin, joka mahdollistaa useiden sovellusten käytön samanaikaisesti sekä saumattoman siirtymisen sovellusten ja toimintojen välillä. Televisioissa on esiasennettuna kattava valikoima sovelluksia, ja lisää löytyy Samsung Apps -sovelluskaupasta.

Expert Expo Helsingin Messukeskuksessa 29. – 30.9.2012

 

Lisätietoja:

Kuluttajakysymykset: Samsungin asiakastuki, 030 6227 515

Eva Carrero, markkinointipäällikkö, eva.carrero@samsung.fi, p. 0400 807 750

Mika Engblom, myyntipäällikkö, Telecom, mika.engblom@samsung.fi, p. 0400 604 420

Markus Nummisalo, myyntipäällikkö, televisiot, markus.nummisalo@samsung.fip. 0400 569 228.

Jim Hakola, Key Account Manager, Digital Still Cameras, jim.hakola@samsung,fi, p. 408 383 800

Kari Pälli, Key Account Manager, Digital Still Cameras, kari.palli@samsung.fi, p. 040 718 4976

Antero Hiito, myyntipäällikkö, AV, antero.hiito@samsung,fi, p. +358 400 779 665

Ossi Luoma, myyntipäällikkö, IT, ossi.luoma@samsung.fi, p. 040 541 4023

Raine Lindqvist, myyntipäällikkö, kodinkoneet, raine.lindqvist@samsung.fi, p. 040 707 8747

Simo Arvo, OSG Viestintä, simo.arvo@osg.fi,  p. 040 132 5682

Kuvapyynnöt: samsungpr@osg.fi

Lehdistötiedotteet ja kuva-arkisto verkossa: www.samsung.fi ja valitse uutiset.

Haluatko Samsungin lehdistötiedotteita tai kokeilla uusia tuotteita? Ilmoittaudu lähetyslistalle osoitteeseen samsungpr@osg.fi

Uutisia RSS-syötteinä: www.samsung.com/fi/aboutsamsung/rss/rssFeedList.do

Liitetiedostot

Samsung Electronics Co Ltd, Korea, on johtava televisioiden, muistisirujen, matkapuhelinten, näyttöpaneelien, muistien ja System LSI-tuotteiden valmistaja. Yrityksellä on 206 000 työntekijää 72 maassa ja yhdeksällä eri liiketoiminta-alueella. Vuonna 2011 yhtiön yhteenlaskettu liikevaihto nousi 143,1 miljardiin Yhdysvaltain dollariin. Samsung Electronics Nordic AB:n liikevaihto vuonna 2011 oli 1,1 miljardia euroa. Pohjoismaiden yhtiö on kasvanut nopeasti vuodesta 1992. Sillä on 420 työntekijää, ja sen valikoimaan kuuluvat uusimmat tuotteet matkapuhelinten, äänen- ja kuvantoiston, IT-laitteiden ja kodinkoneiden aloilta.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs