Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Ruotsin dekkarikuningattarelta toinen kirja suomeksi

Into Kustannus

Ruotsin dekkarikuningattarelta toinen kirja suomeksi

Tiedote.
Julkaistu: 12.04.2016 klo 11:58
Julkaisija: Into Kustannus

Into on julkaissut Denise Rudbergin Marianne Jidhoff-dekkarisarjasta seuraavan kirjan, Toinen toista pahempi. Aiemmin ilmestyi Yksi tappava syrjähyppy (Into, 2015). 

Tukholma on käpertynyt joulun välipäivien rauhaan, kun vaikutusvaltaisen sijoitusyhtiön osakas hakataan henkihieveriin. Oliko tekijän aikomuksena tappaa?

Denise Rudberg (s. 1971) on Tukholmassa asuva kirjailija ja kolumnisti, joka on Marianne Jidhoff -dekkariensa myötä noussut Ruotsin yhdeksi menestyneimmistä kirjailijoista ja ansainnut Ruotsin epävirallisen dekkarikuningattaren tittelin.

Rudberg opiskeli dramaturgiaa ja elokuvaa New Yorkissa ja on kirjoittanut yli 20 kirjaa. Hän tuli alkujaan tunnetuksi chic lit -kirjoistaan, joista ensimmäisen julkaistiin vuonna 2000. Kirjoitettuaan aikansa Tukholman eliitin elämästä Rudberg halusi kuitenkin kokeilla jotakin uutta ja syntyi rakastettava naishahmo, vastikään eronnut keski-ikäinen syyttäjänsihteeri. Jidhoff-dekkarien myötä hän loi oman elegant crime -genrensä – rikosromaanit, joissa rikokset tapahtuvat komeissa puitteissa, samppanja virtaa ja jokaisella on jotain salattavaa. Supersuosion saavuttanut kirjasarja on myynyt yli 280 000 nidettä ja sen elokuvaoikeudet on myyty ruotsalaiselle elokuvayhtiölle.

 

Denise Rudberg: Toinen toista pahempi ISBN: 978-952-264-545-6, alkuteos Två gånger är en vana, suom. Anu Koivunen, sid. 360 s., ilmestyy 2/2016

 

Tietoja kirjailijasta ja painokelpoinen lehdistökuva: http://intokustannus.fi/rudberg-denise/

arvostelukappaleet@intokustannus.fi

lisätiedot ja haastattelupyynnöt: riikka.kamppi@intokustannus.fi

 Into julkaisee tieto- ja kaunokirjallisuutta sekä Le Monde diplomatique & Novaja Gazeta -lehteä.

intokustannus.fi | facebook.com/intokustannus | twitter.com/Into_Publishing | youtube.com/intokustannus | instagram.com/intokustannus 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs