Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Ruotsalaissensaatio Adam Tensta esiintyy Tampereen Tivolissa 1.3.2013

Red Bull

Ruotsalaissensaatio Adam Tensta esiintyy Tampereen Tivolissa 1.3.2013

Tiedote.
Julkaistu: 25.02.2013 klo 15:24
Julkaisija: Red Bull
Elektrovaikutteinen hip-hop artisti Adam Tensta esiintyy Tampereen Tivolissa 1.3.2013


BIO

Debyyttialbuminsa "It's A Tensta Thing" (2007) sekä kakkosalbuminsa "Scared Of The Dark" (2011) julkaisun jälkeen Adam Tensta on kiertänyt maailmaa saaden tanssilattiat ja festarit Tukholmasta Addis Abebaan ja Pariisista Los Angelesiin suorastaan kiehumaan. Vuonna 2008 Adam avasi monia ovia – ei vain Respect My Hustle Management Groupille, jossa hän on itsekin mukana – vaan ruotsalaiselle hiphop-skenelle kokonaisuudessaan. Tenstan hittisinkku "My Cool" on kerännyt YouTubessa yli 10 miljoonaa katsojaa, ja se on esiintynyt niin amerikkalaisessa Entourage-TV-sarjassa kuin Tony Hawk Ride - ja NBA2K-videopeleissäkin – siitä huolimatta, että kyseinen sinkku on independent-tuotantoa. Adam on myös toiminut lämmittelijänä muun muassa sellaisille artisteille kuin Jay-Z, Rihanna ja Youssou N'Dour.


Vuoden 2011 aikana Adamin ansioluettelo pidentyi entisestään. Hänen kehuttu esikoislevynsä voitti aikoinaan useita palkintoja, kuten esimerkiksi Grammis-palkinnon (Ruotsin vastine Grammylle), ja nyt kakkosalbumi keräsi vieläkin enemmän ehdokkuuksia. Adamin itsensä mukaan tuo menestys on kuitenkin toissijaista sen rinnalla, että hän kirjoitti nimiraidan Capcomin Street Fighter 3 (On-line Edition) -peliin – mies on nimittäin innokas pelaaja.

Maaliskuussa 2012 Adam julkaisi yhdessä skandinaavisten tekijöiden Rasmus Kegerin ja Morten Halvorsenin kanssa Facebook-sovelluksen "One Copy Song” newyorkilaiselle mainostoimisto R/GA:lle. Sovellusta ovat tähän mennessä käyttäneet kuuntelijat yli 40 eri maassa. Kaksi kultaista ja kaksi pronssista palkintoa arvostetuilla Cannes Lions -mainosfestivaaleilla sekä kaksi muutakin kultaista palkintoa Los Angelesin One Show -tapahtumassa ja voidaan varmuudella sanoa, että vuosi 2012 alkoi todella räväkästi – jopa mainonnan maailman mittakaavassa.

Musiikin ohella Tensta on tehnyt aktiivisesti koulukiusaamisen, ihmiskaupan ja syrjäytymisen vastaista työtä yhdessä Unicefin, Alla Olika Alla Likan, Friendsin, A Non Smoking Generationin ja The Body Shopin kaltaisten tahojen kanssa. Vuoden 2012 syyskuussa työ saa jatkoa, kun Adamista tulee SOS-Lapsikylä -yhdistyksen lähettiläs ja hän kuvaa järjestön työstä kertovaa sarjaa Ghanassa.

Tällä hetkellä Adam on studiossa, työstämässä seuraavaa albumiaan, jonka on tarkoitus ilmestyä keväällä 2013. Adam Tenstalla on sopimus Respect My Hustle Management Groupin, EMI/Virginin ja Universal Music Publishing Groupin kanssa. Lisätietoja, kuvamateriaalia ja videoita löytyy osoitteesta: AdamTensta.com

 

Liitetiedostot

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs