Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Rovio kasvaa Nebulan pilvessä

Nebula

Rovio kasvaa Nebulan pilvessä

Tiedote.
Julkaistu: 04.12.2013 klo 10:53
Julkaisija: Nebula

Rovio Entertainment Ltd ja Nebula ovat solmineet pilvi-, käyttö- ja yhteyspalveluita koskevan sopimuksen 29.11.2013.  Solmittu kahden vuoden sopimus kattaa Rovion liiketoiminnan kannalta kaikki kriittiset alueet.

Nebula yhdistää 10Gbit/s nopeudella Rovion toimipisteet kotimaassa sekä muissa Pohjoismaissa tuotanto- ja kehitysympäristöihin palvelinkeskuksissa.  Sopimus kattaa mm. pilvipalvelut tukemaan Rovion kasvavaa viihde- ja animaatiotuotantoa ja käyttöpalvelut aidolla 24/7-periaatteella.

Voimakkaasti kasvanut Rovio valitsi Nebulan näyttöjen perusteella. Alun perin jo vuonna 2005 alkanut yhteistyö on laajentunut sittemmin merkittävästi.

– Valitsimme alan parhaan palveluntarjoajan. Lähes kymmenen vuotta jatkunut kumppanuus kertoo vahvasta luottamuksesta ja toisaalta Nebulan poikkeuksellisesta ketteryydestä. Se on pystynyt kasvamaan liiketoimintamme tahdissa. Harva pystyy samaan, toteaa Rovion tietohallintojohtaja Kalle Alppi.  

Nebulalle Rovio on paitsi mieluisa asiakas, myös inspiroiva haaste.

– Meille on tärkeää, että pystymme tukemaan asiakkaidemme liiketoimintaa vaativissakin olosuhteissa. Rovion huikea kasvu on asettanut myös uudenlaisia vaatimuksia toimituskyvyllemme. Ketteryyden ja laadun takaa se, että koko palveluketju tietoliikenneyhteyksistä käyttöpalveluihin on Nebulan omissa käsissä. Näin pystymme takaamaan toimivat kokonaisratkaisut ja pitämään kiinni korkeasta palvelutasosta, kertoo Nebulan toimitusjohtaja Ville Skogberg.

Lisätietoja:
Ville Skogberg, toimitusjohtaja, Nebula Oy, puh.  045 679 0003, ville.skogberg@nebula.fi

 

Liitetiedostot

Rovio Entertainment  Oy on viihde- ja mediayhtiö maailmalla menestyneen Angry Birds™ -brändin takana. Vuonna 2009 Rovio julkaisi Angry Birds -pelin josta  tuli pian maailmanlaajuinen ilmiö. Angry Birds -brändi nauttii kasvavasta suosiosta kaikkialla maailmassa, ja ilmiö laajenee yhä uusille liiketoiminta-alueille. Rovio toimii animaatioiden, oheistuotteiden, julkaisu- ja kustannustoiminnan, sekä erilaisten palvelujen saralla. Rovion Angry Birds animaatioelokuva saa ensi-iltansa 1.7.2016.  www.rovio.com

 

Nebula Oy

Nebula on kotimainen ICT-palveluyritys, jonka runsas ja innovatiivinen tarjonta on valjastettu tehostamaan ja tuomaan uusia mahdollisuuksia asiakkaiden liiketoimintaan. Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat, joustavat ja luotettavat ratkaisut ovat Nebulan korkean asiakastyytyväisyyden tae. Yrityksen palveluksessa on 120 alan ammattilaista. Vuonna 1997 perustetun, vakavaraisen ja voimakkaasti kasvavan yrityksen liikevaihto on 27 milj. euroa (2013). www.nebula.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs