Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Rovaniemen Teatteri järjestää rekvisiitan kirpputorin Rovaniemi-viikolla

Rovaniemen Teatteri

Rovaniemen Teatteri järjestää rekvisiitan kirpputorin Rovaniemi-viikolla

Tiedote.
Julkaistu: 29.08.2016 klo 10:32
Julkaisija: Rovaniemen Teatteri

Rovaniemen Teatteri järjestää rekvisiitan kirpputorin Rovaniemi-viikolla
- Tapahtumia on tarjolla koko viikoksi lukudraamasta Vänän musiikkibaariin

Rovaniemen Teatteri on varannut Rovaniemi-viikolle ohjelmaa leikki-ikäisistä senioreihin. Viikon tapahtumat alkavat Kauppatorin asukastuvalta maanantaina 5. syyskuuta, kun teatterin näyttelijät esittävät asukastuvan kirjoittajaryhmän näytelmätekstin lukudraamana. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Lukudraama alkaa klo 12.30 ja kestää noin tunnin.

Teatterin Rovaniemi-viikko jatkuu ulkoilmatapahtumina keskiviikkona 7. syyskuuta. Silloin Villit teatterieläimet pitävät Lappia-talon edustalla 20 minuutin mittaiset lastenkonsertit klo 10.15 ja klo 11.15 alkaen. Konsertit ovat osa kansalaistorin varhaiskasvatustapahtumaa ja niihin on vapaa pääsy.

Keskiviikkona 7. syyskuuta Lappia-talon edustalla on myös Onnentanssit klo 15–17. Tansseihin antavat tahtia Rovaniemen Teatterin esiintyjät ja 60–70 -lukujen suosikkikappaleet. Onnentansseihin on vapaa pääsy ja niiden aikana Lappia-talon aulassa on ilmainen kahvitarjoilu. Sateen sattuessa tanssit siirtyvät Lappia-talon aulaan.

Torstaina 8. syyskuuta klo 14–18 Rovaniemen Teatteri järjestää rekvisiitan kirpputorin Vaihdekatu 2:ssa, entisessä Vähälän rekkaterminaalissa. Myynnissä on teatterikäytöstä poistettua tarpeistoa, esimerkiksi huonekaluja, mattoja ja valokalustoa. Kirpputorilla käy maksuvälineenä käteinen.

Teatterin Rovaniemi-viikko huipentuu tutustumiskierroksiin ja Vänän musiikkibaarin erikoisiltaan 10. syyskuuta. Opastetut tutustumiskierrokset alkavat Lappia-talon pääovelta klo 12, 12.30, 13 ja 13.30. Kierroksille on vapaa pääsy. Lauantaina klo 20.30 käynnistyy Lappia-talon kellariteatterissa Vänän musiikkibaari, joka avaa Rovaniemen Teatterin syyskauden. Tarjolla on musiikkibaarin parhaita paloja ja pilkahdus kauden uutuuksiin. Illan viihteestä pitävät huolen baarin bändi, teatterilaiset ja yllätysesiintyjät. Musiikkibaarin liput ovat 15 euroa ja niitä on saatavilla Rovaniemen Teatterin lippukassalta.

Rovaniemi-viikolla Lappia-talon pihalla pidetään myös järjestötoria 7.9. klo 14–18 ja Sadonkorjuumarkkinoita 10.–11.9. klo 10–16. Rovaniemen Teatterin lippukassa on viikon aikana avoinna tiistaina klo 13–17, keskiviikkona klo 13–18 sekä torstaista perjantaihin klo 13–17 ja lauantaista sunnuntaihin klo 10–16.Lisätiedot Kati Kuha, kati.kuha@rovaniemi.fi, 040 7686672.
Oheiset kuvat ovat Vänän musiikkibaarista. Molvania Orkestran kuvan on ottanut VeePee Salmi ja valokuvan Kari Väänäsestä sekä bändistä on ottanut Kaisa Sirén. 

Liitetiedostot

Rovaniemen Teatteri–Lapin Alueteatteri tarjoaa laajan valikoiman esityksiä erikoisuutenaan paikallisuus.Sen toimintaa ylläpitää Lapin Alueteatteriyhdistys, jonka jäseninä on 14 Lapin kuntaa. Katsojilla on vuosittain valittavanaan reilut 200 näytöstä lasten- ja musiikkiteatteria, klassikoita ja uutuuksia, komediaa ja draamaa. Monet niistä pohjautuvat lappilaisten kirjailijoiden teoksiin tai alueellisiin aiheisiin. 

Rovaniemen Teatterin koti on Alvar Aallon Lappia-talo. Teatterin esityksiä pääsee näkemään talon kolmen näyttämön lisäksi alueteatterin tuomina Lapin kunnissa. Suomen pohjoisimmasta ammattiteatterista saa myös puitteet tilaisuuksien järjestämiseen, koulutusta työyhteisöille sekä työpajoja aikuisille, lapsille ja nuorille.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs