Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Romanttinen yllätyskosinta Heurekassa

Heureka, suomalainen tiedekeskus

Romanttinen yllätyskosinta Heurekassa

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2013 klo 09:53
Julkaisija: Heureka, suomalainen tiedekeskus

TIEDOTE
19.12.2013


Romanttinen yllätyskosinta Heurekassa


Tiedekeskus Heureka haluaa olla mukana ainutlaatuisella sisällöllään kävijöidensä eri elämänvaiheissa. Marraskuisena iltana Heurekan planetaariossa esitettiin tavallisen elokuvan sijaan romanttinen video, jonka päätteeksi 32-vuotias Krister kosi tyttöystäväänsä. Kosinta ja pariskunnan vierailu Heurekassa kuvattiin kokonaisuudessaan piilokameroilla ja videokooste on nähtävissä verkossa: https://www.youtube.com/watch?v=oZMtkpX6rrQ

Kosintaa valmisteltiin Heurekan markkinointiyksikössä lähes puoli vuotta. Sopivia kosijoita haettiin sosiaalisen median kautta, ja pariskunnan valinnan jälkeen aloitettiin suunnittelu yhteistyössä kosijan kanssa. Kosintaa varten valmistettiin romanttinen video, joka esitettiin Heurekan planetaariossa tavallisen elokuvan sijaan. Kosittava, 25-vuotias Jonna yllättyi miesystävänsä romanttisesta teosta.

-    Krister on aivan täydellinen mies, ja hänen kanssaan on turvallinen ja hyvä olla. Krister onnistui yllättämään minut kosinnallaan täysin, Jonna nauraa.

Kosinnan jälkeen pariskunta suuntasi lomalle Roomaan, syksyinen viikonloppumatka muuttui romanttiseksi kihlajaismatkaksi.

Lisätiedot:
Markkinointipäällikkö Heli Seppälä, puh. 040 9015 219, heli.seppala@heureka.fi

Tiedekeskus Heureka on elävä näyttelykeskus kaikenikäisille. Heurekassa tutustutaan tieteeseen ja teknologiaan hauskalla tavalla itse tehden ja kokeillen. Päänäyttelyn lisäksi esillä on aina myös vaihtuvia näyttelyitä eri aiheista. Kesäisin on avoinna ulkonäyttelyalue Tiedepuisto Galilei. Vuorovaikutteisten näyttelyiden ohella kävijät voivat kokea huikeita elämyksiä Heurekan planetaariossa, jossa esitetään pääasiassa tähtitiedeaiheisia planetaarioelokuvia. Kaikki Heurekassa toimii suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi sekä osin myös venäjäksi ja viroksi. Vantaan Tikkurilassa sijaitseva Heureka avasi ovet yleisölle jo vuonna 1989, ja on nykyään avoinna ympäri vuoden. Kävijöitä on vuosittain keskimäärin lähes 300 000. Heureka on yksi Suomen suosituimmista vapaa-ajan keskuksista. Lisätietoja: www.heureka.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs