Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Rennonletkeä Spring Break 2016 on Rukan kokoinen pokeripöytä

Rukakeskus

Rennonletkeä Spring Break 2016 on Rukan kokoinen pokeripöytä

Tiedote.
Julkaistu: 17.02.2016 klo 14:29
Julkaisija: Rukakeskus

Nyt jo yhdettätoista kertaa suksi- ja lautakansaa Rukalle kutsuva Spring Break 2016 tulee 21.–24. huhtikuuta komeampana kuin koskaan. Suomen suurin ja vanhin rinnefestivaali on perinteinen rinnekansan kevätjuhla. Rinteissä pääsee haastamaan itsensä, oheistapahtumia ei voi ohittaa ja esiintyjäkaarti on poikkeuksellisen huolella ja hyvällä maulla valittu.

– Opiskelijoiden rinneriehasta alkunsa saanut Spring Break on vakiinnuttanut paikkansa kesän festarikauden starttina, sanoo Mika Andersson Soul Productions Oy:stä. Tapahtumaa tehdään tiiviissä yhteistyössä Rukakeskuksen, Tunturimaxin ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa mukana olevan Rantasipi Rukahovin kanssa.

Spring Break tarjoaa rennonletkeää viihdettä sekä liikkumista lumella. Lauantaina tapahtuva Spring Break Poker Ride on Rukan kokoinen pokeripöytä: suksilla tai laudalla haetaan viisi rastia ja pelikortit. Paras käsi palkitaan Pisteen terassilla tuhannen euron arvoisella lahjakortilla. Samanarvoinen lahjakortti on jaossa myös perjantain leikkimielisessä Banked Slalom -kisassa, jossa laskijat ottavat mittaa sekuntikellosta kallistettujen käännösten radalla. Nopeimmat suoritukset palkitaan, mutta päivän pääpotti arvotaan kaikkien osallistujien kesken.

CageRiders -stuntryhmä puolestaan toteuttaa perjantaina ja lauantaina henkeäsalpaavat surmanajonäytökset Bistron edustalle kohoavassa, maailman suurimmassa surmanajopallossa. Ja tunturissa kun ollaan, kokoonnutaan tietysti parkkisessareille. Rukan parkkitiimin ja Battery Sistersin laskijat ovat mukana sessaamassa Suomen parhaimmassa parkissa.

Rukan Spring Breakin esiintyjäkattaukseen on vahvistunut jo Sanni, Reino Nordin, Steve´n´Seagulls, Gasellit, Electric Beat Orgy, HeavyWeight Dj´s ja OuSnap. Päiväesiintyjät nousevat Bistron ja Pisteen terasseille, missä juhlitaan myös afterskiit. Iltabileet pidetään Pisteessä sekä Rantasipin Rukahovi- ja Tellu Night Club -ravintoloissa.  

Ruka Spring Break leviää tänä vuonna molemmille puolille tunturia. Toimintapisteitä on entistä useammassa paikassa ja Mika Anderssonin mukaan nyt tehdään koko alueen yhteistä juttua.

– Kesän festarikausi alkaa tunturista. Hyvästellään porukalla talvi ja toivotetaan kesä tervetulleeksi, Andersson kuvaa tapahtuman luonnetta.

– Kattaus on hieno. Teemme unohtumattoman tapahtuman, joka kannustaa laskettelemaan, lautailemaan ja nauttimaan upeasta oheistarjonnasta hyvän seuran siivittämänä. Tunturi on huhtikuussa parhaimmillaan, hän tietää. 


 

Ruka Spring Break 21.4.2016 - 24.4.2016 http://www.ruka.fi/springbreak

Lisätietoja: Mika Andersson, Soul Productions Oy, puh. 050-5186440

Kuvia Rukakeskuksen kuvapankista: http://rukakeskus.digtator.fi:80/public/d29226259984.aspx

Rukakeskus-konserni on vastannut Rukan rinnetoiminnoista vuodesta 1973 ja Pyhän rinnetoiminnoista vuodesta 1987 lähtien. Se on Suomen johtavia matkailuyrityksiä ja hiihtokeskustoimialan markkinajohtaja 20 % osuudella hissilippujen myynnistä. Yhtiöt toimivat Rukan ja Pyhän kansainvälistyvissä, ympärivuotisissa matkailukeskuksissa. Ydinosaamistamme on rinneliiketoiminta, mutta harjoitamme Rukalla ja Pyhällä myös majoitus-, rinneravintola-, vuokraamo- ja myymälätoimintaa. Liikevaihtomme on n. 24 miljoonaa euroa ja työllistämme n. 200 henkilöä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs