Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Red Bull Flying Bach matkaa hip hopin ytimeen

Red Bull

Red Bull Flying Bach matkaa hip hopin ytimeen

Tiedote.
Julkaistu: 29.07.2013 klo 08:19
Julkaisija: Red BullMaailman kärkinimiin breakdancen saralla kuuluva Johannes Hattunen odottaa malttamattomana Red Bull Flying Bach-kiertueen syyskuisia Suomen esityksiä.


Johannes Hattunen aka Hatsolo on niittänyt mainetta niin Euroopassa kuin rapakon takanakin. Arvostetun Red Bull BC Onen vuoden 2012 Pohjoismaiden mestari on napannut nimiinsä kolme peräkkäistä Pohjoismaiden mestaruutta sekä vienyt liudan muita arvostettuja breakdancekilpailuja ympäri maailman.

- Mahtavaa saada Suomeen näin hieno show! Olen tehnyt yhteistyötä ja kilpaillut Flying Bach-ryhmän tanssijoiden kanssa aiemmin. Myös nyt ennen Helsingin showta aiomme vetää yhdessä ikimuistoisen workshopin katutanssikeskus Saiffassa, Hattunen hehkuttaa New Yorkista käsin.

Mies on paraikaa Jenkeissä suorittamassa Training for Warriors-koulutusta.

- Kesäinen New York on täynnä mielenkiintoisia tapahtumia tanssin saralla, joten aion ottaa niistä kaiken irti!

Hattunen on tanssinut aktiivisesti jo 15 vuoden ajan ja vaikuttanut vahvasti Suomen katutanssiskenessä. Flow Mo-tanssiryhmän jäsen on myös yksi katutanssikeskus Saiffan perustajista. Saiffa on myös ensimmäinen maailmanlaajuisesti arvostettu suomalainen katutanssikoulu.

- Suomen breikkikulttuuri ja -skene on kasvamassa kokoajan. Viimeisten kahden vuoden aikana mukaan on tullut paljon uusia harrastajia. Toivottavasti parin vuoden päästä  saadaan Suomeen uusi sukupolvi kansainvälisen tason breikkareita.

Red Bull Flying Bach-show yhdistää taidokkaasti keskenään Bachin musiikin ja breakdancen. Raja-aidat kaatavalla esityksellä matkataan “Hatsolon” mielestä myös hip hopin ytimeen.

- Hip hopin idea on alunperinkin pyrkiä luomaan jotain uutta ja yhdistellä eri asioita.  Veikkaan, että show otetaan hyvin vastaan Suomessa. Tanssi on yleisesti ottaen juuri nyt kovassa nosteessa, joten varmasti kiinnostusta löytyy, Hattunen sanoo.

Maailmalla loppuunmyyty Red Bull Flying Bach show saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen syyskuussa. Henkeäsalpaavat esitykset nähdään Turussa, Helsingissä ja Lahdessa.

Red Bull Flying Bach -kiertue Suomessa: 17.9. Turku, Logomo, 19.-20.9 Helsinki, Kulttuuritalo, 22.9. Lahti, Sibeliustalo

Lisätietoja löytyy osoitteesta: www.redbullflyingbach.com sekä www.redbull.fi/flyingbach

Red Bull Flying Bach Suomen kiertueen lipunmyynti: Helsingin liput www.tiketti.fi Lahden ja Turun liput www.lippu.fi.

Voit ladata still – kuvia sekä videoita Red Bull Flying Bachista osoitteesta: www.redbullcontentpool.com.

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs