Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Raskaan Joulun uuden levyn julkistamiskeikka Lähetyskirkossa 4.11.

Suomen Lähetysseura

Raskaan Joulun uuden levyn julkistamiskeikka Lähetyskirkossa 4.11.

Tiedote.
Julkaistu: 16.10.2015 klo 08:17
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat Joululaulut -kampanjan ja joululauluja metalliversioina esittävän Raskaan Joulun yhteistyö jatkuu. Marraskuun 4. päivänä Raskasta Joulua järjestää historiansa ensimmäisen kirkkokonsertin, akustisen levynjulkistamiskonsertin Lähetyskirkossa, Helsingin Tähtitorninkadulla. 

Aiemmat tähän mennessä ilmestyneet Raskasta Joulua -levyt ovat olleet myyntimenestyksiä. Uusi marraskuussa julkaistava levy on nimeltään Tulkoon Joulu – akustisesti. Nimensä mukaisesti albumilla kuullaan akustisia versioita tunnetuista joululauluista. Lähetyskirkon konsertissa levyn musiikkia esittävät Marco Hietala, JP Leppäluoto, Erkka Korhonen, Pasi Rantanen, Tuomas Wäinölä, Vili Ollila, Erkki Silvennoinen ja Mirka Rantanen

Tuottaja Erkka Korhosen aloittama ja viime vuonna kymmenettä vuottaan juhlinut Raskasta joulua -projekti esittää perinteisiä ja tunnettuja joululauluja metalliversioina. Areenat täyteen myyvällä konserttikiertueella tulkintojaan esittää iso joukko suomalaisen metallimusiikin kärkinimiä. Kauneimmat Joululaulut puolestaan on Suomen Lähetysseuran yli 40 vuotta sitten lanseeraama ilmiö, joka kokoaa joulun alla lähes miljoona suomalaista seurakuntien järjestämiin yhteislaulutilaisuuksiin laulamaan joululauluja ja samalla lahjoittamaan hyvään tarkoitukseen. 

Kauneimmat Joululaulut ja Raskasta Joulua tekevät yhteistyötä nyt kolmatta vuotta. Kauneimmat Joululaulut -keräys on mukana myös yli kaksikymmentä konserttia käsittävällä Raskasta Joulua -kiertueella, joka alkaa Iisalmesta 24. marraskuuta. 

Raskasta Joulua -levynjulkistamiskonsertti 4.11.2015
Lähetyskirkko, Tähtitorninkatu 18, 00140 Helsinki
Ovet aukeavat klo 18.30, showtime klo 19
Lippuja saatavana rajoitettu määrä: Lippu.fi 

Liitetiedostot

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs