Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Pyöritä ravintola Zetoria

HOK-Elanto

Pyöritä ravintola Zetoria

Tiedote.
Julkaistu: 27.06.2011 klo 14:13
Julkaisija: HOK-Elanto

Kaivopihalla, Helsingin keskustassa sijaitseva ravintola Zetor on tehnyt mittavan nettiuudistuksen. Ravintolan sivusto zetor.net on uudistettu täydellisesti, ja asiakkailla on nyt entistä parempi mahdollisuus tutustua ravintolan ainutlaatuiseen miljööseen.  

Ravintola Zetor on yksi Helsingin nähtävyyksistä. Sakke Järvenpään suunnittelema, runsaasti huomiota saanut sisustus on muuttunut ja elänyt vuosien mittaan asiakkaiden luovuttamien esineiden myötä. Miljöössä on vahvasti esillä suomalaisuus ja huumori, joka ammentaa rennolla otteella ilonaiheita 40–50-luvun maalaisuudesta.  

Uniikki sisustus ja ravintolan hurtti meininki haluttiin tuoda esille jo siinä vaiheessa, kun asiakas tutustuu ensimmäisen kerran ravintolaan netissä.

Uudistuksen myötä ravintolassa on nyt mahdollista vierailla virtuaalisesti. Sisäänkäynnistä baarien kautta tanssilattialle kuvattu ravintolamiljöö toimii netissä täysin asiakkaan valitsemasta kuvakulmasta. Panoraama-kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Sivustoa on siis mahdollista pyöritellä oman halunsa ja mielenkiintonsa mukaan. Toki sivustolta löytyy entiseen tapaan ruokalistat, tietoa ravintolasta ja sen tarjonnasta.  

Sivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Testure Finland Oy. Uusi sivusto löytyy tutusta osoitteesta zetor.net.  

Zetor on hulvaton traktoriravintola, jossa haukataan huikopalaa traktorien kupeessa istuskellen ja pidetään lystiä lähes aamuun asti joraten. DJ:n tarjoilema suomipoppi paukkuu tiistaista lauantaihin klo 21 alkaen. Perinteisiä, suomalaisia makuja tulviva ruokalista löytyy 25 eri kielellä (sekä savoksi), ja apetta saa aina pilkkuun asti.   

Lisätietoja:
Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451 

Ravintola Zetor
Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)
zetor.net

 

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs