Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu & Krutsin konsertoivat lauantaina Tampereella

Tampereen Messut

PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu & Krutsin konsertoivat lauantaina Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 10.10.2013 klo 19:57
Julkaisija: Tampereen Messut

LOPPUUNMYYTY TAMPERE LIVE TÄYTTÄÄ UUDEN TÄHTIAREENAN

Syyskuussa valmistunut Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uusi tapahtumahalli eli TähtiAreena toimii konserttipaikkana ensimmäisen kerran tulevana lauantaina 12.10., jolloin Tampereen Messut Oy järjestää Tampere Live 2013 -konsertin. TähtiAreenan lavalle nousevat PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu & Krutsin. Heti suuren suosion saavuttanut Tampere Live on päätetty toteuttaa myös ensi vuonna. Seuraava TähtiAreenan konsertti on 30.11. pidettävä Tampere X-mas 2013, jossa illan tähtinä nähdään Leningrad Cowboys & The Russian Air Force Choir ja Eppu Normaali.

Tampere Live 2013 -konsertin järjestää Tampereen Messut Oy yhteistyökumppaninaan Radio Aalto. Illan juontaa Radio Aallon Dynastian suosittu juontaja Kimmo Vehviläinen. Ovet avautuvat klo 19.00 ja tilaisuus päättyy klo 1.30. Illan aloittaa Junttu & Krutsin klo 19.15–20.00. Anna Puu on vuorossa klo 20.30–21.30, Cheek klo 22.00–23.00 ja PMMP klo 23.30–1.00.
Lisätietoa esiintyjistä: www.tamperelive.fi (Esiintyjät).


– Tampere Liven kaikki pääsyliput myytiin loppuun jo kuukausi sitten ja odotettavissa on upea ensimmäinen konsertti Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uudessa tapahtumahallissa. TähtiAreenalle mahtuu 3100 ihmistä, joten PMMP, Cheek, Anna Puu ja Junttu & Krutsin saavat esiintyä täydelle tuvalle. Luvassa on antoisa ilta loistavien artistien sekä viihdyttävän musiikin parissa. Uusi halli on ehtinyt olla syys-lokakuun aikana käytössä jo muutamilla messuilla ja nyt TähtiAreena saa ensikasteen konserttipaikkana. Tampere Liven suosio myös rohkaisi meitä järjestämään seuraavan konsertin jo marraskuussa. Lauantaina 30.11. toteutamme Tampere X-mas 2013 -tapahtuman, jonka tähtinä nähdään Leningrad Cowboys, The Russian Air Force Choir ja Eppu Normaali, kertoo tapahtumapäällikkö Hannele Nuotio Tampereen Messut Oy:stä.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen uusi 5260 neliön E-halli eli TähtiAreena on jatkossa erilaisten tapahtumien ensisijainen järjestämispaikka, joten tilat on suunniteltu isojen yleisötilaisuuksien tarpeisiin.

– Tampere Live 2013 -tapahtuman suosio yllätti meidät positiivisesti ja osoitti sen, että Tampereella riittää kysyntää myös suurille konserteille. Tavoitteenamme oli luoda Tampere Livestä joka syksyinen piristysruiske Pirkanmaan viihdetarjontaan ja olemme jo nyt tehneet päätöksen, että tapahtuma toteutetaan jälleen ensi vuonna. TähtiAreena soveltuu paitsi messujen ja konserttien myös muiden suurten yleisötapahtumien, juhlien ja yritystilaisuuksien pitopaikaksi, sanoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.


Tampere Live 2013: Info konserttivieraille

TähtiAreena sijaitsee Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa osoitteessa Ilmailunkatu 20, Tampere. Ympäristöstä löytyy runsaasti pysäköintitilaa, joka Tampere Livessä on maksutonta. Ruuhkien välttämiseksi tapahtumajärjestäjä suosittelee saapumaan konserttiin julkisilla kulkuneuvoilla. Tampereen keskustasta Keskustorilta Messu- ja Urheilukeskukseen liikennöivät Tampereen joukkoliikenteen linjat 1 ja 7. Tampere Liven konserttivieraita varten Tampereen joukkoliikenne järjestää myös Y7-lisävuoroja. Konsertin päätyttyä lisävuoroja Tampereen keskustaan liikennöidään useampia (10 bussia n. klo 1.00, 10 bussia n. klo 1.30). Linjoilla on voimassa normaalit bussilippuhinnat. Klo 0.00 jälkeen hintaan lisätään yövuorolisä (2,5 euroa).
Linjojen 1 ja 7 aikataulut: aikataulut.tampere.fi.
Lisävuorojen Y7 aikataulut: www.tamperelive.fi (Info).

TähtiAreenan edustalla on taksitolppa, jossa on Tampereen Aluetaksin päivystys klo 0.00 lähtien eli kaikki tilaukset TähtiAreenalle siitä eteenpäin järjestyvät tolpalta. Puhelinkeskus ei ota vastaan erillisiä tilauksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät asiakkaille turvatarkastuksen. Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda omia juomia, alkoholia, huumausaineita, lasi- tai muovipulloja, kameroita, ampuma- ja teräaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja, laserosoittimia, valotikkuja ja aerosoleja (esim. hiuslakka). Takit, laukut, sateenvarjot ja kamerat tulee jättää vaatesäilytykseen konsertin ajaksi. Vaatesäilytys 2 euroa.

Tilaisuutta ei saa tallentaa eikä kuvata. Tampere Live -tapahtuma on K-18. Alueella on ruokamyyntipisteitä ja anniskelualue.
Tarkemmat tiedot: www.tamperelive.fi (Info).


Lisätiedot: www.tamperelive.fi 

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Hannele Nuotio, tapahtumapäällikkö, p. 050 587 0133,
hannele.nuotio(a)tampereenmessut.fi
Jukka Tallgren, tuottaja, p. 0400 992 877,
jukka.tallgren(a)tampereenmessut.fi

Lisätietoa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksesta ja TähtiAreenasta: www.tesc.fi.

Lehdistötiedote 17.9.2013:
Tampere X-mas 2013 lupaa mahtipontista menoa TähtiAreenalle (www.tahtiareena.fi).

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs