Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Pianokonsertti Lahden pääkirjastossa

Lahden kaupunki

Pianokonsertti Lahden pääkirjastossa

Tiedote.
Julkaistu: 14.04.2016 klo 16:11
Julkaisija: Lahden kaupunki

Pianisti Ramin Rezaei soittaa iranilaista pianomusiikkia torstaina 21.4. alkaen klo 18 Lahden pääkirjaston musiikkiosastolla. Ohjelmassa on teoksia iranilaisilta säveltäjiltä, mm. Aminollah Hossein, Loris Tjeknavorian, Javad Maroufi, Fariborz Lachini ja persialaista kansanmusiikkia. Konsertti kestää noin 45 minuuttia.

 

Ramin Rezaei syntyi vuonna 1982 Teheranissa, missä hän opiskeli pianonsoittoa opettajinaan Fereydoun Nassehi ja Tamara Dolidze. Ramin opiskeli pianistiksi Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutissa Rauno Jussilan johdolla vuosina 2005–2010. Pianonsoiton erikoistumisopintoja Ramin opiskeli vuosina 2011–2013 opettajanaan Raija Kerppo. Ramin on suorittanut myös jatko-opintoja Lahden konservatorion ammatillisessa lisäkoulutuksessa sekä opiskeli musiikkipedagogiksi Lahden ammattikorkeakoulussa. Vuoden 2013 keväällä hän valmistui pianonsoitonopettajaksi ja suoritti solistisen pianon A-resitaalin.

 

Ramin on pitänyt konsertteja solistina, kamarimuusikkona sekä lied-pianistina Iranissa, Italiassa, Argentiinassa ja eri puolilla Suomea. Hän on myös opettanut pianonsoittoa useissa eri kouluissa Suomessa. Tällä hetkellä hän toimii Lahden Musiikkitalossa pianonsoitonopettajana. 

 

Lisätietoja osoitteesta: http://www.raminrezaei.com/

 

Lisätietoja tapahtumasta:

Susanna Partanen

susanna.partanen@lahti .fi

puh. 044 4164 063

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva lähes 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs