Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Painavaa asiaa – kuuntele ja lataa Sonata Arctican kappale lapsen oikeuksien puolesta!

Pelastakaa Lapset ry

Painavaa asiaa – kuuntele ja lataa Sonata Arctican kappale lapsen oikeuksien puolesta!

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2012 klo 09:23
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Suomalaisen, maailmalla mainetta niittävän ja kultalevyjä myyvän metalliyhtye Sonata Arctican kappale ”I Have a Right” muistuttaa lasten oikeuksista. Sen voi kuunnella ja ladata puhelimen soittoääneksi Pelastakaa Lapset ry:n kotisivuilla.

Vuonna 1996 perustettu kemiläinen metalliyhtye Sonata Arctica on tehnyt kappaleen ”I Have a Right”, joka käsittelee lapsen oikeuksia. Yhtye haluaa tarjota kaikille mahdollisuuden ladata kappale maksutta puhelimen soittoääneksi Pelastakaa Lapset ry:n kotisivuilla osoitteessa http://www.pelastakaalapset.fi/soittoaani. Samalla voi tehdä vapaaehtoisen lahjoituksen Pelastakaa Lapset ry:lle kotimaan ja maailman lasten auttamiseksi.

”Kaikilla lapsilla on oikeus kasvaa vapaana, ilman meidän vanhempien luomia ennakkokäsityksiä ja ennakkoluuloja. Nähdä tämän kotimme kauneus ja monimuotoisuus ilman vääristyneitä värejä ja muotoja”, sanoo Sonata Arctican laulaja ja sanoittaja Tony Kakko.

”Haluamme kiittää Tony Kakkoa ja muita bändin jäseniä hienon ja koskettavan kappaleen tekemisestä. Sonata Arctica nostaa kappaleen kautta esille tärkeän asian, jonka puolesta myös me toimimme”, sanoo verkkonuorisotyön koordinaattori Martti Härmä Pelastakaa Lapset ry:stä.

Lapsen oikeudet ovat Pelastakaa Lapset ry:n tekemän työn peruspilari. Suomen Pelastakaa Lapset on osa kansainvälistä Save the Children –liikettä. Save the Children International on maailman johtava riippumaton lapsen oikeuksia ajava järjestö, johon kuuluu 30 kansallista Pelastakaa Lapset järjestöä. Liike toimii yli 100 maassa.

Pelastakaa Lapset ry täyttää tänä vuonna 90 vuotta. Juhlavuoden tapahtumiin kuuluvat muun muassa syksyllä yhteistyössä Warner Music Finlandin kanssa järjestettävät KidsRock 2012 – konsertit.  http://www.pelastakaalapset.fi/media/pelastakaa-lasten-90-vuotisjuhla/tapahtumat/

Lisätietoja:

Carita Päivänen, viestintäpäällikkö, Pelastakaa Lapset ry, puh. 040 535 8221, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksiaksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs