Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oulu Festivo konsertoi isänpäivänä 9.11.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oulu Festivo konsertoi isänpäivänä 9.11.

Tiedote.
Julkaistu: 06.11.2014 klo 07:38
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) ja Oulun konservatorion yhteinen orkesteri Oulu Festivo konsertoi Piteån musiikkikorkeakoulun ja Framnäsin kansanopiston opiskelijoilla vahvistettuna isänpäivänä 9.11. kello 15.00 Madetojan salissa (Leevi Madetojan katu 1–3, Oulu).

Orkesteria johtaa Lohjan kaupunginorkesterin ja Sinfoniaorkesteri Vivon johtaja Esa Heikkilä. Solisteina esiintyvät Johanna Kropsu (sopraano), Nea Mäkelä (huilu) ja Jere Tulirinta (piano). Ohjelmistossa kuullaan teoksia Beethovenilta, Belliniltä, Mozartilta ja Reineckeltä. 15 / 10 euron hintaiset liput myydään paikan päällä.

Oulu Festivo on mukana pohjoismaisessa, Nordplus Horizontal -rahoitteisessa FISOC-orkesterihankkeessa, joka on yhdistänyt Oulun, Piteån ja Kristiansandin musiikkioppilaitosten ja korkeakoulujen orkesterisoitinopiskelijat yhteisproduktioihin jo kolme kertaa vuoden 2014 aikana. Yhteistyön kautta saatujen hyvien kokemusten myötä toimintaa jatketaan myös hankkeen päättyessä tämän vuoden lopussa.

Lisätietoja: Festivon intendentti Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi ja Oamkin musiikin osaston johtaja, FISOC-hankkeen projektipäällikkö Outi Rahko, 050 512 0043, outi.rahko@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 750 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs