Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Olavi Uusivirta ja Vilma Alina järjestivät yllätyskeikan rinta - syövästä toipuneelle Kristiinalle ja hänen ystävälleen Annalle

Olavi Uusivirta ja Vilma Alina järjestivät yllätyskeikan rinta - syövästä toipuneelle Kristiinalle ja hänen ystävälleen Annalle

Tiedote.
Julkaistu: 14.10.2016 klo 09:00
Julkaisija: OSG Viestintä Oy

Rintasyövästä toipunut Kristiina Jeppesen ja hänen ystävänsä Anna Kiviniemi saivat yllättäen kutsun Kaapelitehtaalle. Paikan päällä heille selvisi, että vuorossa olisi Vilma Alinan ja Olavi Uusivirran dueton ensiesitys vain heille.

Kristiina Jeppesen ilmoitti ystävänsä Anna Kiviniemen mukaan Lantmännen Unibaken Roosa nauha -kampanjaan, jossa rintasyövästä toipuneelle naiselle ja hänen ystävälleen tehtäisiin biisi. Kappaleen tekoon ryhtyivät artistit Olavi Uusivirta ja Vilma Alina, jotka päätyivät muokkaamaan Olavi Uusivirran aiemmin säveltämästä Päiväperho-biisistä uuden version. Kappale sovitettiin uudelleen moderniksi duetoksi, ja Vilma Alina teki sen sanoitukseen uuden säkeistön.

Kappaleen ensiesitys järjestettiin yllätyksenä Kristiinalle ja Annalle Kaapelihallilla.

– Luulimme vain tulevamme tapaamaan artisteja, mutta yhtäkkiä meidät ohjattiinkin kävelemään läpi pimeän tehdashallin sohvalle. Sitten syttyivät valot ja näimme, että Olavi ja Vilma Alina istuvat edessämme mikrofoniensa kanssa. Henki meinasi salpautua, kun musiikki lähti soimaan, Kristiina muistelee.

Kokemus oli ikimuistoinen myös artisteille.

– Harvoin on tullut esiinnyttyä vain kahdelle ihmiselle, joten tunnelma oli todella intiimi ja myös jännittynyt, Uusivirta muistelee.

– Jännitystä vielä lisäsi se, että biisi on juuri näille kahdelle ystävykselle tehty. Samalla mietin, että toivottavasti biisi on heille mieluinen, Vilma Alina jatkaa.

Artistien esitys sai ystävysten silmät kostumaan.

– Tuntuu uskomattomalta, että meillä on nyt oma biisi. Se sai herkistymään ja teki samalla myös onnelliseksi, Anna sanoo ja Kristiina jatkaa:

– Biisissä oli todella hyvin saatu tiivistettyä monenlaisia tuntemuksia, joita sairauden aikana mielessä liikkuu. Se on kaunis ja hiukan surullinen biisi, jossa on kuitenkin toivoa mukana.

Artistien järjestämästä yllätyskeikasta kuvattiin samalla myös musiikkivideo, joka on kerännyt jo muutamassa päivässä yli 100 000 näyttökertaa Vaasanin Facebookissa.

– Toivomme, että koskettava video ja biisi kannustavat ihmisiä lahjoittamaan Roosa nauha -keräykseen. Rahalahjoitusten lisäksi keräykseen voi osallistua myös ostamalla Roosa nauha -tuotteita, kuten Vaasan Roosa nauha -kanelikierrepullia, sanoo Lantmännen Unibaken markkinoinnista Kaisa Kivistö.

Naisten ja artistien tuntemuksia pääsee katsomaan Anni Hautalan tähdittämässä #Rinnakkain-ohjelmassa, joka on nähtävissä osoitteessa vaasan.fi/roosanauha.

Lisätietoja:

Lantmännen Unibake

Kaisa Kivistö

Markkinointi, puh. 0204 462 015

PL 315 (Salmisaarenaukio 1), 00181 Helsinki

kaisa.kivisto@lantmannen.com

www.vaasan.fi/roosanauha (kuluttajat)

www.lantmannen-unibake.com/fi-FI/roosanauha

(paistopisteet, ammattikeittiöt)

Haastattelut ja kuvat:

Toni Perez / OSG Viestintä, p. 0400 630 063, toni.perez@osg.fi

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs