Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » OiOilta vuorovaikutteinen joulukalenteri Sokoksen kulmalle Helsinkiin

Miktech Oy

OiOilta vuorovaikutteinen joulukalenteri Sokoksen kulmalle Helsinkiin

Tiedote.
Julkaistu: 03.12.2013 klo 08:15
Julkaisija: Miktech Oy

Miktech Oy:n start-up-valmennukseen osallistuva OiOi Collective toteutti HOK-Elannon kanssa tavallista elävämmän joulukalenterin Helsingin keskustaan. Joulukalenteri perustuu OiOin vuorovaikutteiseen teknologiaan: kalenterin hahmot reagoivat yleisön toimintaan ja viihdyttävät ohikulkijoita Sokoksen kulmalla jouluaattoon saakka.

HOK-Elannon ja OiOin joulukalenterissa ohikulkijat voivat leikkiä erilaisten jouluisten tavaroiden, asioiden ja esineiden kanssa tai pomputella palloja ja huiskuttaa lunta käsiä heiluttelemalla.

– Uskomme, että vuorovaikutteisen joulukalenterimme äärellä riittää riemua koko perheelle. Jokaisena päivänä koetaan jotain uutta, sanoo Sokoksen mediaseinän sisällöstä vastaava yhteyspäällikkö Tuija Myllymäki HOK-Elannon markkinointi- ja viestintäyksiköstä.

Joulukalenterin aihepiiriä voi käyttää myös kotikoneelta, tabletista tai älypuhelimesta oman joulutervehdyksen luomiseen osoitteessa www.lastenjoulusuloinen.fi. Korttiin voi kirjoittaa oman tervehdyksen, ja Sokoksen joulun tutuista hahmoista voi valita haluamansa viemään kortin perille. Hahmo kertoo kortin toimittamisesta myös Sokoksen mediakulman joulukalenterissa.

– Uudenlainen joulukalenteri on yksi esimerkki siitä, kuinka teknologiallamme voi muuntaa minkä tahansa pinnan vuorovaikutteiseksi, ja näin luoda kaupunkitilaan taianomainen koko perhettä viihdyttävä elämyksellinen kokemus, kertoo suunnittelija ja perustajajäsen Sami Kämppi OiOista. – Vuorovaikutteisia tilaratkaisuja voidaan hyödyntää monin tavoin mm. markkinoinnissa, asiakaspalvelussa, opetuksessa ja tapahtumissa toteuttamalla yleisölle räätälöityjä, elämyksellisiä sovelluksia mille tahansa pinnalle.

Lisätiedot:

Marjo Niittuaho-Nastolin, kehityspäällikkö, 0440 361 615, marjo.niittuaho-nastolin@miktech.fi

Sami Kämppi, luova johtaja, OiOi Collective, 040 820 4561, sami.kamppi@oioi.fi

Miktech Oy on innovaatio- ja teknologiakeskus, joka edistää tutkimustoiminnan ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä keskittyen uuden teknologian synnyttämiseen ja käyttöönottoon sekä teknologiayhtiöiden toiminnan kehittämiseen. Miktechillä on keskeinen rooli alueen kehittämistyössä, sillä Miktech koordinoi Mikkelin kaupungin kehittämisstrategian mukaisia kehityshankkeita teknologian saralla. www.miktech.fi

OiOi on mukana Miktech Oy:n start up -intensiivivalmennuksessa, jota toteutetaan Uusi innovaatioympäristö ja start-up intensiivivalmennus -hankkeessa. Valmennuksen tavoitteena on auttaa Etelä-Savon parhaita liikeideoita ja yritystaimia kasvuun, menestykseen ja kansainvälisyyteen. Palvelut on suunnattu erityisesti korkean teknologian ja osaamistason yrityksille, joilla on vahva halu kasvaa ja menestyä. Yrityksiä autetaan liiketoiminnan suunnittelussa, käynnistämisessä ja kehittämisessä. Hanketta rahoittavat Euroopan unionin sosiaalialan rahasto, alueen kunnat ja yritykset. Rahoituksen myöntänyt viranomainen on Etelä-Savon ELY-keskus.

 

OiOi on startup-yritys, jonka tuote on älykäs tila. Yrityksen perustajilla on yli 10 vuoden kokemus digimedia-alasta Suomen johtavissa ja palkituissa digitoimistoissa. OiOin sovelluksilla ja käyttöliittymillä mikä tahansa tila voidaan muuttaa vuorovaikutteiseksi, jolloin käyttäjä voi vaikuttaa ympäristöönsä liikkeillään, eleillään, kosketuksellaan tai mobiililaitteilla. OiOi on pioneeri tiloihin suunnitelluissa palveluissa: yrityksen teknologia mahdollistaa monipuolisten palveluiden kehittämisen mille tahansa pinnalle.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs