Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oikea soitin joululahjaksi

F-Musiikki Oy

Oikea soitin joululahjaksi

Artikkeli.
Julkaistu: 17.12.2014 klo 08:30
Julkaisija: F-Musiikki Oy

Tänäkin jouluna moni suomalainen saa lahjaksi soittimen. Toisille se on ensimmäinen, toisille pukinkontista löytyy päivitetty ja parempi versio edellisestä. Lahjan antaja ei välttämättä itse ole soittaja, joten sopivan soittopelin löytäminen voi tuntua hankalalta.

”Joulun hittituotteita ovat perinteisesti olleet erilaiset kosketinsoittimet, kitarat ja rummut. Lisäksi joka joululla on omat hittituotteensa, nyt sellainen on Ukulele”, kertoo pohjoismaiden suurimman musiikkiliikeen, F-Musiikki Vantaan myymäläpäällikkö Timo Sahlström.

Soitinta ostettaessa on hyvä muistaa muutama perussääntö. ”Jos se annetaan aloittelijalle, kannattaa ensin tarkistaa mikä soitin kiinnostaa. On myös hyvä muistaa, että innokkaankin aloittelijan into laantuu, jos tarjolla ei ole kunnon opetusta”, sanoo Sahlström.

F-Musiikki pyrkii helpottamaan opetuksen aloittamista tarjoamalla pääkaupunkiseudulla ja Turussa aloitteleville kitaralahjan saaneille ilmaisia oppitunteja. Jokainen F-Musiikista 23.12 mennessä hankittu kitara oikeuttaa 2 x 45 minuutin alkeisoppituntiin. Opetuksen järjestää alueella toimiva musiikkikoulu joko omissa tai F-Musiikin tiloissa.

”Jos suinkin mahdollista, valinnassa kannattaa käyttää apuna opettajaa. Kaikki me täällä F-Musiikissa soitamme toki itsekin, joten henkilökuntamme avulla soittajalle löytyy sopiva instrumentti vaikka opettajaa ei paikalle saataisikaan”, kertoo Sahlström.

”On tärkeää valita sopivat välineet käytön mukaan. Aloittelijalle ei kannata hankkia ensimmäiseksi soittimekseen ammattilaisen työkalua, mutta sen pitää kuitenkin olla oikea soitin, eikä lelu”, vakavoituu Sahlström.  ”Kyllä urheiluharrastuksen aloittavalle lapsellekin hankitaan tarkoituksenmukaiset välineet eikä leluja”.

Entäpä jos valitaan väärä soitin? ”Hyvän soittimen arvo säilyy. Niinpä ensimmäistä soitinta hankittaessa ei tarvitse huolehtia siitä, että siihen sijoitetut eurot menisivät täysin hukkaan. Jos sähkökitara ei olekaan oikea valinta, on se kuitenkin käypää valuuttaa vaihdossa johonkin toiseen instrumenttiin. Sitäpaitsi, saa sitä soittaa useampiakin soittimia”, Sahlström virnistää.

”Edistyneemmänkin soittajan on hyvä keskustella hankinnoistaan henkilökuntamme kanssa. Olemmehan me kuitenkin ammattimme takia varsin hyvin perillä kaikista uutuuksista ja osaamme siitäkin syystä auttaa niin aloittelijoita kuin ammattilaisiakin”, linjaa Sahlström.

Lisätietoja:

Timo Sahlström

s-posti: timo.sahlstrom@f-musiikki.fi

puhelin: 010-320 7401

F-Musiikki on 115 vuotias Suomen suurin soittimien vähittäismyyjä ja maahantuoja. Yhtiöllä on jälleenmyyjäverkoston lisäksi oma myymäläketju ja verkkokauppa.

F-Musiikin maahantuomia merkkejä ovat mm. Yamaha, Casio, Beyerdynamic, Klotz, D’addario, Steinway & Sons, Seiko, sekä maailman johtavat nuottikustantamot.

Yhtiön pääkonttori, logistiikkakeskus, tukkumyynti, sekä huollot sijaitsevat Vantaalla Antaksentie 4:ssä Kiinteistössä on myös pohjoismaiden suurin soitinmyymälä esiintymis,- ja kokeilutiloineen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs