Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oamkin pop-jazzmuusikot ja showtanssijat yhdistävät voimansa teoksessa Looney Bin

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin pop-jazzmuusikot ja showtanssijat yhdistävät voimansa teoksessa Looney Bin

Tiedote.
Julkaistu: 16.05.2013 klo 08:26
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun seudun ammattikorkeakoulun (Oamk) pop-jazzmuusikot ja showtanssijat lyövät lukuvuoden päätteeksi hynttyyt yhteen produktiossa nimeltä Looney Bin. Teos nähdään Oamkin näyttämösalissa (Kotkantie 1, Oulu) viisi kertaa:

  • tiistaina 21.5. klo 18 (ensi-ilta)
  • keskiviikkona 22.5. klo 14 ja 18
  • torstaina 23.5. klo 14 ja 18

Liput 12/10 euroa, tuntia ennen ovelta.

Looney Bin on kuvaus elämästä kuvitteellisessa Muurolan mielisairaalan sivutoimipisteessä Nellimissä, Koillis-Lapissa 1940-luvulla. Kyseessä on kasvutarina itsensä löytämiseen ja erilaisuuden arvostamiseen.

Teoksessa esiintyy 15 tanssijaa ja 12 muusikkoa. Tanssijat ovat Oamkin showtanssin opettajaopiskelijoita. Muusikot ovat opiskelijoita Oamkin pop- ja jazzmusiikin suuntautumisvaihtoehdosta sekä Oulun yliopiston musiikkikasvatuksen koulutuksesta.

Teoksen koreografiat ovat tanssijoiden omaa käsialaa. Tanssin ohjauksesta vastaa showtanssin suuntautumisvaihtoehtovastaava Outi Martikainen. Teoksessa kuullaan pohjoismaista musiikkia muun muassa Ane Brunilta, Björkiltä ja Mari Boinelta. Musiikin ohjauksesta vastaavat Mari Leppävuori (Oamk) ja Jussi Jaako (Muko).

Lisätietoja

Mira Kolanen, tuottaja, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi
Outi Martikainen, tanssin ohjaus, 050 411 2532
Mari Leppävuori, musiikin ohjaus, 050 594 1649

oamk.fi/kulttuuri/looney_bin

Oulun seudun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 9 000 opiskelijaa ja 800 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs