Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Oamkin kamarikuoro ja soitinyhtye esittävät Membra Jesu Nostri -teoksen 21.3.

Oulun ammattikorkeakoulu

Oamkin kamarikuoro ja soitinyhtye esittävät Membra Jesu Nostri -teoksen 21.3.

Tiedote.
Julkaistu: 18.03.2016 klo 07:30
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) kamarikuoro ja soitinyhtye esittävät kuorokapellimestari Olli Heikkilän johdolla 21.3. kello 19.00 tanskalais-saksalaisen barokkisäveltäjä Dietrich Buxtehuden noin tunnin mittaisen suurteoksen Membra Jesu Nostri.

Vuonna 1680 valmistunut teos koostuu seitsemästä kantaatista. Jokainen niistä on omistettu ristiinnaulitun Jeesuksen ruumiinosille, joita ovat jalat, polvet, kädet, kyljet, rinta, sydän ja kasvot. Kantaattien pohjana on 1200-luvulla eläneen Arnulf de Louvainin passioaiheinen runo.

Yksittäiset kantaatit koostuvat orkesterialkusoitoista ja -välikkeistä, kuoro-osista ja aarioista. Kantaattien aariaosuudet laulavat kamarikuoron laulunopiskelijat. Kamariyhtyeessä soittavat Johanna Luokkanen ja Mikaela Xhemajli (viulu), Simeoni Kakko (sello), Juho Koskimäki (kontrabasso) ja Päivi Vierimaa (cembalo).

Konsertti järjestetään Oamkin konserttisalissa osoitteessa Kotkantie 1, Oulu. Tapahtumaan on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja:

kuorokapellimestari Olli Heikkilä, 041 547 9929

tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs