Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Nuorten syyslomaviikko huipentuu TCT:n ilmaiskonserttiin

Lahden kaupunki

Nuorten syyslomaviikko huipentuu TCT:n ilmaiskonserttiin

Tiedote.
Julkaistu: 09.10.2014 klo 12:13
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden kaupungin nuorisopalvelut järjestää toimintaa ja tekemistä nuorille syyslomaviikolla 20.−26. lokakuuta. Luvassa on agilityä, päiväretkiä ja TCT:n konsertti. Nuoret voivat viettää aikaansa myös avoinna olevilla nuorisotaloilla eri puolilla kaupunkia.

Salpausselän kennelpiirin nuorisojaoston kanssa tiistaina 21.10. järjestettävä agility-päivä tarjoaa nuorille ja heidän koirilleen mahdollisuuden tutustua agilityn alkeisiin.

Päiväretkistä pitäville nuorille on tarjolla kaksi erillistä retkipäivää. Retkibussi kurvaa maanantaina 20.10. Fazerilaan ja Heurekaan. Keskiviikkona 22.10. kohteina ovat Jumbo ja Flamingo.

Syyslomaviikko huipentuu perjantaina 24.10. Nuortentalo Plazan ilmaiskonserttiin, kun ensimmäistä kertaa Lahdessa lavalle nousee TCT. Kolmen artistin muodostama yhtye tunnetaan muun muassa kappaleestaan Rannalle.

Lisätietoja saa osoitteesta www.nuorilahti.net/lomatoimintaa.

Lisätiedot

Hanna Merivirta
Lahden kaupungin nuorisopalvelut
p. 050 518 4495
hanna.merivirta@lahti.fi
www.nuorilahti.net

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs