Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Noel Mystique vie katsojat fantasiamaailmaan

Oulun ammattikorkeakoulu

Noel Mystique vie katsojat fantasiamaailmaan

Tiedote.
Julkaistu: 03.11.2015 klo 07:14
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Oulun ammattikorkeakoulun (Oamk) musiikin ja tanssin opiskelijoiden spektaakkeli Noel Mystique saa ensi-iltansa 5.11. kello 19.00 Areena Oulussa. Toinen esitys järjestetään 6.11. kello 19.00.

Musiikin ja tanssin yhdistävässä teoksessa katsojat viedään fantasiamaailman pyörteisiin. Teoksessa käsitellään mielikuvituksen jäämistä nykyteknologian jalkoihin. Oamkin opiskelijoiden lisäksi yhtenä esiintyjänä nähdään 30-vuotista taiteilijauraansa juhliva Tanssikeskus Citydancen Merja Satulehto.

Teoksen ovat käsikirjoittaneet Outi Räsänen, Mari Leppävuori, Suvi Buckman ja Laura Koski. Koreografiasta vastaavat Outi Räsänen ja showtanssin opettajaopiskelijat ja musiikista Suvi Buckman ja pop-jazzmusiikin opiskelijat. Ohjauksesta vastaavat Outi Räsänen, Suvi Buckman ja Laura Koski.

Teoksen kesto väliajan kanssa on 1 h 50 min. Liput ovat 17 / 11,50 euroa, ja ne voi ostaa Lippupalvelusta. Teos toteutetaan yhteistyössä Areena Oulun ja Tanssikeskus Citydancen kanssa.

Lisätietoja:

tapahtumatuottaja Mira Kolanen, 050 310 3938, mira.kolanen@oamk.fi

Noel Mystique Facebookissa

Oamk on yksi Suomen arvostetuimmista ja vetovoimaisimmista ammattikorkeakouluista. Koulutamme ammattilaisia ja kehitämme Pohjois-Suomen kilpailukykyä yhdessä työelämän kanssa. Vuosittain meiltä valmistuu lähes 1 500 asiantuntijaa alueen työelämän tarpeisiin. Opetuksesta sekä tutkimus- ja kehitystyöstä vastaa 640 oamkilaista.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs