Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Naisday Tampere -messut olivat ihanien naisten viihdyttävä viikonloppu

Tampereen Messut

Naisday Tampere -messut olivat ihanien naisten viihdyttävä viikonloppu

Tiedote.
Julkaistu: 29.10.2012 klo 21:54
Julkaisija: Tampereen Messut

MUOTI, KAUNEUS JA HYVINVOINTI KIINNOSTIVAT MESSUVIERAITA

Naisday Tampere -messut järjestettiin Tampere-talossa 27.–28.10.2012. Naiseuden ja hyvinvoinnin messutapahtumaan tutustui 1957 messuvierasta. Messuyleisössä nähtiin kaikenikäisiä naisia ja jonkin verran myös miehiä. Tapahtumasta haettiin muoti- ja kauneusvinkkejä sekä tietoa tulevista trendeistä. Naisday Tampere tarjosi laadukkaita tuotteita ja palveluita sekä arkeen että alkavaan juhlakauteen 90 näytteilleasettajan voimin. Ohjelmassa oli myös muotinäytöksiä, musiikkiesityksiä ja tietoiskuja. Suosituiksi aiheiksi nousivat etenkin hyvinvointiin ja ravitsemukseen liittyvät asiat.

Tampereen Messut Oy järjesti Naisday Tampere -messut nyt ensimmäisen kerran. Messutapahtuma on kuitenkin pidetty Tampereella jo 13 kertaa aiemmin. Viime vuonna tapahtuman järjestelyistä vastasi Turun Messukeskus Oy ja sitä ennen Interdialogi Oy.

– Toteutimme Naisday Tampere -messut nyt ensimmäisen kerran. Suomen Aktiivitieto Oy:n messuilla toteuttaman kävijätutkimuksen mukaan 94 prosenttia kävijöistä koki messujen vastanneen odotuksia. Messuvieraista 89 prosenttia totesi voivansa suositella tapahtumaa ystävilleen ja tuttavilleen. Messuviikonloppu osoitti, että muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin ympärille rakennetulle tapahtumalle on Tampereella oma kysyntänsä. Tämänkertaisen kokemuksen pohjalta meidän on hyvä lähteä kehittämään yhä suositumpaa ja monipuolisempaa alan messutapahtumaa, kertoo projektipäällikkö Anne Saarinen Tampereen Messut Oy:stä.

Messuilla positiivinen tunnelma – muotinäytökset, tietoiskut ja musiikkiesitykset vetivät väkeä

Kaksipäiväinen messutapahtuma tarjosi kävijöille messuosastojen lisäksi viihdyttävää ohjelmaa sekä kiinnostavaa tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista, kauneudesta ja muodista. Tietoiskuissa kuultiin muun muassa huipputerveellisestä ravinnosta, naurujoogasta sekä parfyymien historiasta.

– Naisday Tampere -messuilla oli mielestäni positiivinen pöhinä ja messuvieraat osallistuivat aktiivisesti myös tapahtuman aikana pidettyihin tietoiskuihin. Ravintoon ja hyvinvointiin liittyvät asiat kiinnostivat kovasti kaikenikäisiä naisia, sanoo ravintoasiantuntija ja suklaa-alkemisti Jaakko Halmetoja.

Naisday Tampere -messut ja Promodel Oy järjestivät molempina messupäivinä muotinäytöksiä, joissa esiteltiin huippumerkkien uutuuksia sekä kauden 2012–2013 muotia, trendejä ja värejä. Muotinäytöksissä nähtiin asukokonaisuuksia useilta huippumerkeiltä, kuten Tommy Hilfigeriltä ja Guessiltä. Muotiliikkeistä mukana olivat myös Boutique Oona, Cotton, Hilden, NP-Collection, Miranella, Olgan Puoti ja Zizzi. Lisäksi kokonaisuutta täydensivät Bianco Footwear ja Timanttiset.

Stailauskoulun molempina päivinä toteuttamissa stailausnäytöksissä luonnonkauniit naiset saivat uuden lookin. Messujen musiikkitarjonnasta vastasivat Veeti Kallio ja Sebastian Rejman. Tapahtuman juonsi Kalle Kuvaja.

Tunnettuuden lisäämistä ja uusia asiakaskontakteja

Naisday Tampere -messut tarjosivat näytteilleasettajille hyvän mahdollisuuden hankkia kahden päivän aikana uusia asiakaskontakteja ja lisätä yritysten tunnettuutta.

– Normaalina viikonloppuna Lempäälän Ideaparkin liikkeessämme käy pari sataa asiakasta päivässä ja Naisday Tampere -messuilla tavoitimme kolminkertaisen määrän. Lisäksi messut tarjosivat erinomaisen mahdollisuuden tehdä liikettämme tunnetuksi ja saimme kasvatettua kanta-asiakasrekisteriämme yli 200 uudella henkilöllä, mikä on todella hyvä määrä. Olimme mukana myös messujen muotinäytöksissä, jotka vetivät runsaasti väkeä, kertoo myymälävastaava Maarika Peura Ideaparkin Guess-konseptimyymälästä.

Mediamateriaalit löytyvät tapahtuman mediasivuilta osoitteesta www.naisdaytampere.fi (Media). Kuvia tapahtumasta voi tiedustella meri.mattila(a)tampereenmessut.fi.


LISÄTIEDOT: www.naisdaytampere.fi  
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Anne Saarinen, projektipäällikkö, p. 050 357 2342, anne.saarinen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Meri Mattila, viestintäassistentti, p. 0400 914 877, meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs