Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Muusa Klubilla Oodi kellolle yössä

Tuusulan kunta

Muusa Klubilla Oodi kellolle yössä

Tiedote.
Julkaistu: 07.03.2016 klo 13:13
Julkaisija: Tuusulan kunta

Lankalauantaina 26.3. Erkkolan Muusa Klubilla nähdään Pablo Nerudan teksteihin perustuva runo- ja musiikkiesitys ”Oodi kellolle yössä”.  Sen kantavana teemana on osallistumisen ja vetäytymisen välinen ristiriita. Yhteiskunnallisesti latautuneet runot saavat vastaparikseen ylistyslaulut maalle, merelle, puulle, tuulelle, unelle ja rakkaudelle. Näyttelijä Jussi Lehtonen ja muusikko Mikko Perkola tulkitsevat niitä esityksessä puheen, laulun ja musiikin keinoin. Runojen suomennokset ovat Pentti Saaritsan ja Matti Rossin.

Chileläinen Pablo Neruda tunnetaan paitsi yhtenä 1900-luvun aistivoimaisimmista runoilijoista, myös diplomaattina ja poliitikkona, joka eli vahvasti mukana Latinalaisen Amerikan yhteiskunnallisissa murroksissa. Neruda sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1971. Jussi Lehtonen on mm. Suomen Kansallisteatterissa toiminut näyttelijä, ohjaaja ja opettaja. 2015 lokakuussa hän väitteli tohtoriksi aiheenaan hoitolaitoksissa esiintyvän näyttelijän yleisökontakti. Mikko Perkola on paitsi laajasti eri puolilla Eurooppaa konsertoinut ja levyttänyt gambisti, myös mm. säveltäjä ja laulaja. Monipuolisen muusikon pelikenttinä ovat toimineet historiallisen musiikin lisäksi lasten musiikki, elokuvamusiikki ja aikamme musiikki kantaesityksineen.  

Erkkolan tapahtumalipunmyynti Lippupisteeseen

Erkkolan tapahtumien lipunmyynti on siirtynyt Lippupisteeseen (www.lippu.fi). Liput ovat ostettavissa verkkosivuilta suoraan tai varattavissa puhelinpalvelusta 0600 900 900 (1,98 €/min +pvm). Lähimmät noutopisteet ovat Keravan K-Citymarket ja Järvenpää-talon Lippupiste sekä myös kaikki R-Kioskit.

Muusa Klubi: Oodi kellolle yössä lauantaina 26.3. klo 16, liput alkaen 12,50 € Lippupisteestä (www.lippu.fi). Jos esitys ei ole loppuunmyyty, lippuja myydään ovella tuntia ennen tapahtumaa hintaan 15,00 €.

Taiteilijakoti Erkkola
Rantatie 25, Tuusula
Puh. 09 8718 3471
www.erkkola.fi

facebook.com/erkkola

instagram.com/taiteilijakoti_erkkola

 

Lisää tapahtumasta
Lea Pekkala, p. 040 5449207

Liitetiedostot

Taiteilijakoti Erkkola on Tuusulan kunnan omistama kulttuurikohde Tuusulan Rantatiellä. Tämä runoilija J. H. Erkon vuonna 1902 valmistunut taiteilijakoti toimii Tuusulan taidemuseon näyttelytilana, jossa on esillä kuvitustaiteen vaihtuvia teemanäyttelyitä. Lisäksi Erkkolassa järjestetään muun muassa konsertteja, luentoja ja teatteriesityksiä ja näin kunnioitetaan talon monipuolisen isännän muistoa. www.erkkola.fi

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs