Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Monipuolista tanssin kirjoa kevään viimeisissä Tanssia!-näytöksissä

Oulun ammattikorkeakoulu

Monipuolista tanssin kirjoa kevään viimeisissä Tanssia!-näytöksissä

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 07:55
Julkaisija: Oulun ammattikorkeakoulu

Tanssinopettajan koulutuksen lukuvuoden 2013–2014 viimeisissä Tanssia!-näytöksissä on esillä monipuolinen kirjo eri tanssilajien edustajia ja koreografeja. Näytökset järjestetään tiistaina 15.4. kello 18.30 ja keskiviikkona 16.4. kello 13.00 ja 18.30 Oulun ammattikorkeakoulun Konserttisalissa (Kotkantie 1, Oulu). Näytöksiin on vapaa pääsy.

Näytöksissä nähdään Jonna Suokkaan koreografia baletin ja showtanssin ensimmäisen vuosikurssin opiskelijoille sekä Outi Räsäsen koreografia showtanssin neljännen vuosikurssin opiskelijoille. Lisäksi näytöksissä esitetään toisen vuoden kansantanssiopiskelijoiden Riina Hosion, Heidi Kultasen ja Lotta Terävän koreografioimat duetot.

Näytösten muita koreografeja ovat Sannamaria Sumanen, Hanna Sirén, Anssi Kirkonpelto, Sara-Sofia Sarkkinen ja Lotta Kyllönen, Minttu-Maari Patanen, Erja Ukkola ja Elina Peltoperä. Tanssijoina ovat tanssinopettajakoulutuksen opiskelijat, nuoret erikoiskoulutusluokkalaiset sekä tanssinopettajakoulutuksen sidosryhmäläiset.

Lisätietoja: tapahtumatuottaja Mira Kolanen, mira.kolanen@oamk.fi, 050 310 3938

Oulun ammattikorkeakoulusta (Oamk) valmistuu aitoja ja osaavia ammattilaisia työelämän tarpeisiin. Meillä on noin 8 000 opiskelijaa ja 750 työntekijää. Toimimme Oulussa, Oulaisissa ja Raahessa. Lisäksi projektiluonteista toimintaa on useilla paikkakunnilla Pohjois-Suomessa.

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs