Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Mokoman Marko Annala sekä muita lauluntekijöitä TTT-klubilla 5.11.

Tampereen Työväen Teatteri

Mokoman Marko Annala sekä muita lauluntekijöitä TTT-klubilla 5.11.

Tiedote.
Julkaistu: 02.11.2015 klo 10:00
Julkaisija: Tampereen Työväen Teatteri

TTT-Klubin näyttämölle nousee torstaina 5.11. useita tamperelaisia lauluntekijöitä. Tekosyy-klubiksi nimetyt iltamat toteutetaan yhteistyössä Säveltäjät ja Sanoittajat Elvis ry:n kanssa. Esitys alkaa klo 19 ja ovet yleisölle avataan klo 18.

Tekosyy-klubilla tavataan musiikintekijät esittämässä laulujaan, laatimassa uusia ja keskustelemassa kappaleiden sisällöstä ja taustoista. Lämminhenkisen illan juontaa ja esiintyjiä haastattelee Heikki Salo. Mitä tarinoita laulujen takaa löytyy? Miksi juuri tämä kappale on tehty?

Rockbändi Mokoman biisit veistetään sydänpuuhun asti, kun yhtyeen laulaja Marko Annala ja kitaristi Tuomo Saikkonen lähtevät akustiselle seikkailulle illan pääesiintyjinä. Tässä asetelmassa keikka on kaksikolle harvinainen, ellei jopa ainutkertainen.

Tekosyy-klubin aikana valmistuu myös aivan uusi kappale, jonka aiheeseen ja avainsanoihin yleisö pääse vaikuttamaan. ”Itse teossa” ovat Ari ”Selkä” Pulkkinen sekä Kustaa Kantelinen. Lisäksi Tekosyy-klubin ”Nostolavalla” nähdään nousevana kykynä lyyrisiä balladeja tekevä Alma Sipilä.

Viikon ohjelmassa myös Vauvasuihku sekä Friday Night Live

Lauantaina 7.11. palaa uusintavierailulle Vauvasuihku – erilainen perhevalmennus. Päivänäytöksessä klo 13 Saara Kotkaniemi ja Annika Poijärvi tekevät esityksen siitä, mitä tapahtui kun kaksi äitiyteen valmistautuvaa näyttelijää löysivät itsensä internetin vauvafoorumeilta. Äitiyslomat on nyt vietetty ja ”asiantuntijat” palaavat aiheen pariin! Vierailu nähdään myös 21.11. ja 5.12.

Kuluvan viikon perjantaina 6.11. on syksyn viimeisen Friday Night Liven aika. Esiintyjiä ovat siinä artistivieras Saara Aalto, koomikot Arimo Mustonen ja Teemu Vesterinen sekä House Band. Esitys on loppuunmyyty.


Lue lisää TTT-Klubin sivuilta
http://www.ttt-teatteri.fi/ohjelmisto/ttt-klubi-tekosyy-klubi-marko-annala-heikki-salo-ja-monia-muita

Pressikuvat
http://www.ttt-teatteri.fi/mediagalleria/ttt-klubi-pressikuvat

Lisätiedot, haastattelupyynnöt ja pressiliput
tiedottaja, ohjelmatuottaja Mika Kauhanen, puh. 050 401 8252, mika.kauhanen@ttt-teatteri.fi

 

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs