Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Mikkelin kaupunkikeskusta sykkii ohjelmaa Huippukauppojen lauantaina 18.4 klo 11-13

Mikke ry

Mikkelin kaupunkikeskusta sykkii ohjelmaa Huippukauppojen lauantaina 18.4 klo 11-13

Tiedote.
Julkaistu: 16.04.2015 klo 10:35
Julkaisija: Mikke ry

Kevään Huippukaupat -tapahtuma on käynnistynyt Mikkelissä torstaina 16.4. Mukana tapahtumassa on 19 kivijalkayritystä Mikkelin kaupunkikeskustassa. Huippukauppojen edustalla järjestetään monipuolista ja viihdyttävää ohjelmaa kaikenikäisille lauantaina 18.4.

Kaupungin kadut täyttyvät viihdyttävästä ohjelmasta Huippukauppojen kunniaksi lauantaina 18.4 klo 11-13. Luvassa on taikuri Riku Pajarin katutaikuutta, Mikkelin Mobilistien kolmen vanhan auton, kolmen mopon ja harvinaisen vuoden -29 moottoripyörän esittely, Chevrolet Caprice Brouqham vm -88 esittely, kukkaisia kasvomaalauksia, siirtotatuointeja, keinutuoliparkki, Mikkelangeloiden katutaidetta ja kynsienlakkauspiste. Lisäksi Viulisti Viljami kiertää Huippukauppoja tapahtuman ajan ja Mikke –nalle jakaa ilmapalloja.

”Nyt on loistava syy tulla viihtymään Mikkelin kaupunkikeskustaan ja kiertämään kivijalkakauppoja. Muun ohjelman lisäksi luvassa voi olla pieniä yllätyksiäkin, esimerkiksi eläviä mallinukkeja näyteikkunoissa,” kertoo Mikke ry:n toiminnanjohtaja Tiina Maczulskij. ”Tunnelma yrittäjien keskuudessa on mahtava ja se varmasti tarttuu tämän tapahtuman aikana kaupunkilaisiin.”

Suosittu Mikke-juna liikennöi lauantaina keskustassa klo 10 - 13. Kierrokset lähtevät tasatunnein ja ovat opastettuja. Mikke-junaan on vapaa pääsy.

Kaikissa kaupoissa on arvonta käynnissä, jossa palkintona on kahden hengen helikopterilennätys Mikkelin keskustan kattojen yllä. Arvontaan osallistuminen on maksuton ja ei vaadi kaupoista ostamista. Voittajan arvonta suoritetaan maanantaina 20.4 ja helikopterilennätys toteutetaan kesällä.

Lauantain tapahtumakartta julkaistaan 17.4 www.huippukaupat.fi.


Huippukaupat –tapahtuman järjestää Mikke ry yhteistyössä kivijalkakauppojen kanssa. Huippukaupat vietetään torstaista lauantaihin 16.- 18.4.2015 Mikkelin keskustassa. Kuudetta kertaa järjestettävän tapahtuman tarkoitus on elävöittää kaupunkikeskustan kivijalkakauppojen toimintaa sekä houkutella ihmisiä asioimaan kivijalkakaupoissa entistä enemmän.

Lisätietoja: Tiina Maczulskij
040 510 4096
www.mikkelinkeskus.fi
www.huippukaupat.fi

Mikkelin keskustan kehittämisyhdistys ry (Mikke ry) on keskustan yritysten, kiinteistönomistajien ja Mikkelin kaupungin muodostama yhdistys, jossa jäsenet harjoittavat keskinäistä yhteistyötä. Yhdistyksen yhtenä päätavoitteena on tuottaa kilpailukykyä erityisesti keskustan perinteisille kivijalkamyymälöille, kahviloille ja ravintoloille. Yhdistyksen tarkoituksena on myös tuottaa keskustan viihtyisyyttä ja elinvoimaa parantavia suunnitelmia yhteistyössä asiantuntijoiden kanssa, sekä tukea suunnitelmien toteuttamista yhteistyössä Mikkelin kaupungin kanssa. Yhdistys järjestää myös keskustan elävyyttä edistäviä tapahtumia ympärivuotisesti ja julkaisee keskustan tarjontaa markkinoivaa viestintää.

www.mikkelinkeskus.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs