Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Matkailun opiskelijat järjestävät Mr. ja Miss Mamk –kilpailun

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Matkailun opiskelijat järjestävät Mr. ja Miss Mamk –kilpailun

Tiedote.
Julkaistu: 05.12.2013 klo 08:00
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Mr. ja Miss Mamk 2014 – kilpailu järjestetään perjantaina 13. joulukuuta Savonlinnan yökerho Taminossa. Kilpailu on järjestyksessään toinen, ensimmäiseksi eli vuoden 2013 Miss Mamkiksi kruunattiin matkailun opiskelija Katja Vorozhbitova (liitteen kuvassa).

Tänä vuonna Katja on toinen järjestäjistä yhdessä Eve Sirkitchin kanssa. Kilpailu tuo Etelä-Savoon palasen kansainvälistä ja erityisesti venäläistä kulttuuria, sillä Venäjällä kauneus- ja mallikilpailut ovat erittäin suosittuja ja niitä pidetään laajasti. Katjan ja Even ammattimainen ote kisajärjestäjinä näkyykin kautta linjan. Kilpailijat ovat harjoitelleet yhdessä esiintymistä, käyneet tekemässä kisojen pukuvalinnat sponsorin luona ja saaneet kauniisti virkistävän kasvohoidon.

Miss ja Mr. Mamk -kilpailijoiksi on haettu esiintymistaitoisia, nuorekkaita ja raikkaita hyviä tyyppejä, joilla on potentiaalia toimia erilaisissa pr- ja edustustehtävissä sekä mainoskuvauksissa. Lisäksi he pääsevät edustamaan Mikkelin ammattikorkeakoulua erilaisissa tapahtumissa sekä saavat hyviä kontakteja työelämää varten. Kilpailuun osallistuu neljä nais- ja neljä miesopiskelijaa.

Voittajille on luvassa mukavia palkintoja kuten lahjakortteja yhteistyökumppaneilta sekä muita kauneus- ja tuotepalkintoja. Pääpalkintona on risteily Ruotsiin ja uusi älypuhelin.

Yleisölle puolestaan on luvassa vauhdikas ja viihdyttävä tapahtuma. Kilpailua ei käydä ”hampaita purren” vaan siitä tehdään mukava ilta, jossa muullakin kuin ulkonäöllä on merkitystä.

---

Lisätietoja: ekaterina.vorozhbitova(at)edu.mamk.fi, puh. 040 850 8781. Katja järjestää myös niin toivoessanne  kisojen alla haastattelun, jossa ovat hänen lisäkseen läsnä kilpailijoiden edustajat.

Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (Mamk) tarjoaa opetusta seitsemällä eri koulutusalalla, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja alueen yrityksille ja ihmisille. Mamk on elinikäisen oppimisen korkeakoulu ja erikoisosaaja digitaalisen tiedon hallinnassa. Mikkelin ja Savonlinnan kampuksilla opiskelijoita on yhteensä 4500 ja henkilökuntaa 400. Mamk muodostaa yhdessä Kymenlaakson ammattikorkeakoulun kanssa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy:n.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs