Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Mäntyviisut -kilpailun sävellysosuus tuotti tulosta. Luvassa hieno loppukilpailu keväällä 2017

Mäntyharjun kunta

Mäntyviisut -kilpailun sävellysosuus tuotti tulosta. Luvassa hieno loppukilpailu keväällä 2017

Tiedote.
Julkaistu: 09.06.2016 klo 08:13
Julkaisija: Mäntyharjun kunta

Mäntyharjun kansalaisopiston Mäntyviisut -kilpailu tuotti yhteensä 11 kilpailusävellystä aiemmin jätettyihin yli 40:ään kilpailusanoitukseen.

Kappaleiden lukumäärä on oikein sopiva ja on mahdollista, että raati katsoo ne kaikki syksyn tullen sopivaksi jatkoon. Luvassa on monentyylistä musiikkia.

Kesän aikana voi ilmoittautua halukkaaksi sovittajaksi osoitteessa www. mantyharju.fi/mantyviisut. Opisto varaa kuitenkin ryhmilleen sovitettavaksi osan kappaleista.

Mäntyviisut -kilpailun idean äiti on äidinkielen opettaja Annamari Niskanen. Kilpailu on monivaiheinen sisältäen seuraavia osuuksia:

- Sanoitusosuus, joka tuotti yli 40 sanoitusta. Osuutta tukivat Mäntyharjun kansalaisopiston Runokurssi ja Sanoituskurssi.
- Sävellysosuus, joka tuotti sanoituksiin liittyen 11 sävellystä. Sitä tuki puolestaan opiston Sävellys- ja soinnutusklinikka.
- Halukkaaksi sovittajaksi voi ilmoittautua kesällä 2016. Osa kappaleista varataan opiston ryhmien sovitettaviksi.
- Sovitusten tekoaika on syksyllä 2016.
- Opiston musiikkiryhmät ja -opiskelijat harjoittelevat laulut kevään 2017 aikana.
- 5.5.2017 on Mäntyviisut -kilpailuilta, jossa valitaan voittaja.
Kilpailua tukemaan on suunniteltu kevääksi 2017 myös Teatterivalaistuksen kurssi sekä Lavastustekstiilien kurssi. Kilpailu tulee olemaan Mäntyharjun kulttuurisalissa, joka saa sopivasti Suomi100 -juhlavuodeksi uuden valaistus- ja äänitekniikan. Mäntyviisut on virallinen Suomi100 -projekti.

Mäntyharju on noin 6200 asukkaan luonnonkaunis Etelä-Savossa. Kunnan elinvoimaisuuden vahvistaminen, yrittäjyyden edistäminen ja hyvät palvelut luovat vahvan perustan toiminnan kehittämiselle ja tulevaisuuden suunnittelulle.

Mäntyharjun kansalaisopisto on noin 1150 netto-opiskelijan, 5500 oppitunnin ja 60 opettajan vireä oppilaitos, jonka toiminta-alueena on Mäntyharjun kulttuurikunta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs