Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Makumaja palvelee joka päivä Lappeenrannan Joulukadulla

Lappeenrannan kaupunki

Makumaja palvelee joka päivä Lappeenrannan Joulukadulla

Tiedote.
Julkaistu: 26.11.2015 klo 10:03
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan Joulukadulle avataan lauantaina 5.12. Makumaja, joka palvelee arkisin klo 10–18, lauantaisin klo 11–17 ja sunnuntaisin klo 12–17 aina tapahtuman päättymiseen 20.12. asti. Tapahtuman järjestävä Markkinointiosuuskunta Lux myy Makumaja-mökistään (numero 8) joulun perinteisiä herkkuja ja lippuja pororetkille sekä järjestää Makumajalla hyväntekeväisyystempauksen. 

Iloisen palvelun ja hyvän mielen lisäksi Makumajassa on joka päivä tarjolla maukasta riisipuuroa sekä Hienostoglögiä parhaista raaka-aineista. 

Sunnuntaina 13.12. Markkinointiosuuskunta Lux järjestää yhdessä Lappeenrannan Energia Oy:n kanssa hyväntekeväisyystempauksen, jolla kerätään lahjavaroja vähävaraisten perheiden lapsille. Tuotto menee perille Lappeenrannan seurakunnan diakoniatyön kautta. 

Makumajassa Lux ja Energia tarjoavat päivän aikana 100 maksutonta puuroannosta. Luxilaiset keittävät puuron ja Energia lahjoittaa jokaisesta syödystä puuroannoksesta kolme euroa lasten joululahjojen hankintaan. Myös Liiga-SaiPa osallistuu tempaukseen, kun kello 12 alkaen kaksi SaiPan edustajaa tulee jakamaan hyvän mielen puuroannoksia. 

Lappeenrannan Joulukatu järjestetään 5.–20.12.2015 Kauppakadulla, Raatihuoneen puiston edustalla. Joulukadun 20 mökissä on myynnissä paikallisia käsitöitä sekä elintarvikkeita. Myyntimökkien lisäksi tapahtuman yhteydessä järjestetään monipuolista ohjelmaa, joka luo iloista Lappeenrannan joulukadun tunnelmaa. 

Pororetken liput myydään Makumajasta 

Hannu Kilgastin bussi kuljettaa Joulukadun asiakkaita Karhusjärvelle joka päivä 5.–20.12. klo 12 ja 15. Bussiin noustaan Raatimiehenpuiston vierestä. 

Pororetken hinta on 15 euroa ja se sisältää kuljetuksen, porojen eväät sekä tarjoilun. Retki kestää noin 2 tuntia ja lippuja retkille myydään Makumajasta. Matkustajamäärän alaraja on 5 ja enimmäismäärä 15 henkilöä. 

Karhusjärven Vara-Lapin rinteillä majailee 12 hyväntahtoista ja ihmisiin tottunutta poroa. Sen lisäksi, että vieraat pääsevät porojen keskelle, isäntä Hannu Kilgast tarjoaa vieraille poroaitauksen sisällä olevassa mökissä glögin, piparin ja perinteisen lappalaisen leivonnaisen, kampanisun. 

 

Lisätietoja:

Markkinointiosuuskunta Lux, projektipäällikkö Heidi Leppänen
puh. 040 410 3277

Liitetiedostot

 Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs