Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » LOREEN TÄHDITTÄÄ ELÄMÄ LAPSELLE -KONSERTTIA

Lastenklinikoiden Kummit ry

LOREEN TÄHDITTÄÄ ELÄMÄ LAPSELLE -KONSERTTIA

Tiedote.
Julkaistu: 08.08.2012 klo 10:00
Julkaisija: Lastenklinikoiden Kummit ry

Euroviisujen ylivoimainen voittaja, viehätysvoimainen Loreen saapuu esiintymään Elämä Lapselle -konserttiin Helsingin Hartwall Areenalle 12. syyskuuta. Loreenin ohessa saman illan aikana Elämä Lapselle -lavalle nousevat mm. Cheek, PMMP, The 69 Eyes, Robin, Anna Puu, Diandra, Elonkerjuu, Sturm und Drang, Jippu, Tuuli sekä JVG.

Euphoria-single myynyt Suomessa platinaa

Ruotsalaislaulajatar Loreenin kysyntä kasvaa huimalla vauhdilla Euroopassa. Voittokappale Euphoria on jo nyt ylittänyt platinarajan Suomessa ja valloittanut niin radioiden soittolistat kuin tanssilattiatkin ympäri Euroopan. Kappale nousi iTunesin ykköspaikalle jopa 16:ssa eri maassa ja se on ollut myös streamipalvelu Spotifyin kuunnelluimpien kappaleiden joukossa Suomessa ja muualla Euroopassa. Kappale on ylittänyt Suomen lisäksi platinamyyntirajan myös muissa Pohjoismaissa sekä Saksassa. Hittisingle saa pian jatkoa, sillä Loreen esittää Euphorian lisäksi Elämä lapselle -konsertissa uuden singlen. Odotettu debyyttialbumi julkaistaan lokakuussa.

18:s Elämä Lapselle -konsertti

Lastenklinikoiden Kummit ry:n vuodesta 1995 asti järjestämällä tapahtumalla kerätään varoja viidelle yliopistolliselle lastenklinikalle sekä Lastentautien tutkimussäätiölle.  Konserttitunnelmassa yhdistyy useamman tuhannen Hartwall Areenalle saapuneen ihmisen halu tehdä hauskalla tavalla hyvää. Hengessä ovat mukana niin konserttiyleisö, esiintyjät, vapaaehtoistyöntekijät, turvamiehet – aivan kaikki – ja meininki on sen mukainen. Ainoastaan paikalle saapumalla pääsee kokemaan Elämä Lapselle -konsertin huuman huikeimmillaan. Elämä Lapselle -konserttiliput ovat myynnissä 20 €:n hintaan Lippupisteen toimipaikoissa sekä verkossa osoitteessa lippu.fi.

Ennakkolahjoituksia otetaan vastaan osoitteessa kummit.fi.

 

Lisätietoja:

www.kummit.fi

Matti Valli, p. 09-68245214, matti.valli@kummit.fi

Anne Knaster, p. 040 418 6547, anne.knaster@kummit.fi

 

Liitetiedostot

Lastenklinikoiden Kummit ry tukee Suomen viittä yliopistollista lastenklinikkaa, kehitys- ja tutkimustyötä sekä parantaa potilaiden viihtyvyyttä sairaala-aikana. Viime vuosina yhdistys on tukenut merkittävin panoksin lasten ja nuorten mielenterveystyötä. Varoja kerätään erilaisin tavoin ympäri vuoden. Koko toimiaikanaan Kummit ry on tehnyt lahjoituksia n. 27 miljoonan euron edestä.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs