Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » LiveSavo-bändikisan 2013 yleisöäänestys käynnistyy perjantaina 8.2.2013

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LiveSavo-bändikisan 2013 yleisöäänestys käynnistyy perjantaina 8.2.2013

Tiedote.
Julkaistu: 05.02.2013 klo 13:20
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

 

Toista kertaa järjestettävä LiveSavo-bändikisa on edennyt semifinaalivaiheeseen. Kilpailuun ilmoittautuneista bändeistä esiraati valitsi kymmenen yleisöäänestykseen. Jatkoon valittiin Amanita Virosa, Asylum 8, Damion, Human Waste Disposal Unit, Kalle Blomkvist, Makrofagi, Nato, Omniversum, Teddy Bear Doctors ja Vapaus aka Just Berkeles.

Esiraati oli tyytyväinen Savon alueen laajaan ja monipuoliseen tarjontaan. Jatkoon pääsi alle puolet kisaan ilmoittautuneista yhtyeistä.

Kilpailun yleisöäänestys tapahtuu LiveSavo-bändikisan 2013 Facebook-sivulla 8.2.–20.2.2013 välisenä aikana. Tapahtuman sivun löytää osoitteesta www.facebook.com/livesavo. Yleisöäänestyksessä neljä eniten ääniä saanutta bändiä pääsee suoraan finaaliin, viidennen finaalibändin valitsee kilpailun tuotantotiimi. Finaali järjestetään Mikkelissä Naisvuoritalolla perjantaina 8.3.2013.

LiveSavo-bändikisa on tarkoitettu vielä ilman levytyssopimusta oleville Savon alueen bändeille. Soittajien tulee olla iältään 18–35-vuotiaita. Kisan voittaja pääsee esiintymään kesän 2013 Jurassic Rockiin ja Kuopio RockCockiin. Kilpailun järjestävät LiveSavo, Jurassic Rock, Naisvuoritalo, Mikkelin ammattikorkeakoulu, Kuopio RockCock ja Mikkelin Olkkari.  

 Lisätietoa tarvittaessa:

 

www.facebook.com/livesavo

 

 

Maritta Laesmaa

Mikkelin ammattikorkeakoulun kulttuurituotannon opiskelija

maritta.laesmaa@mail.mamk.fi

040 7584884

 

Eija Karnaattu

kulttuurituotannon opiskelija

eija.karnaattu@mail.mamk.fi

0400 446984

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs