Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » LiveSavo Bändikisan 2013 voiton vei Makrofagi

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LiveSavo Bändikisan 2013 voiton vei Makrofagi

Tiedote.
Julkaistu: 11.03.2013 klo 13:59
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LiveSavo Bändikisan 2013 voiton vei Makrofagi

Monivaiheinen LiveSavo Bändikisa huipentui Mikkelin Naisvuoritalolla perjantaina 8.3.2013 pidettyyn finaaliin. Viidestä finaalibändistä voittajaksi selviytyi itseään Savon kauhuprogen kuninkaaksi tituleeraava rautalampelaisbändi Makrofagi. Toisen sijan nappasi kuopiolainen Omniversum ja kolmanneksi sijoittui finaalin toinen kuopiolaisbändi Teddy Bear Doctors. Alunperin kilpailuun ilmoittautui reilut 20 bändiä, joiden joukosta finaalibändit valittiin esikarsinnan ja yleisöäänestyksen kautta finaaliin.

Kilpailun voittaja pääsee esiintymään kesän 2013 Jurassic Rockiin ja Kuopio RockCockiin. Toiselle sijalle tulleelle bändille on varattu studioaikaa Naisvuoritalolle ja kolmannelle sijalle tulleelle studioaikaa Mikkelin ammattikorkeakoulun Mikpolin studioon.

Finaalitapahtumassa tunnelma oli korkealla ja ilta sujui hyvin. Tuomaristo oli tyytyväinen bändien kovaan tasoon. Finaalissa yleisöä viihdytti myös viime vuoden kilpailun voittaja Grannies Smoking Pipes.

Naisvuoritalon lisäksi tapahtumaa seurattiin suorana myös Mikkelin Nuorisokahvila Starlightissa sekä Jurassic Rockin Facebook-sivujen ja Kuopio RockCockin kotisivujen kautta. Internetin välityksellä tapahtumaa seurasi finaali-iltana lähes 800 livekatsojaa.        Lisätietoa tarvittaessa:

        www.facebook.com/livesavo

        Maritta Laesmaa
        kulttuurituotannon opiskelija
        maritta.laesmaa@mail.mamk.fi
        040 7584884

        Eija Karnaattu
        kulttuurituotannon opiskelija
        eija.karnaattu@mail.mamk.fi
        0400 446984
        
Liitetiedostot

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs