Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » LivESavo Bändikisa 2013 käynnistyy tammikuussa - kisa laajenee Pohjois-Savoon

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

LivESavo Bändikisa 2013 käynnistyy tammikuussa - kisa laajenee Pohjois-Savoon

Tiedote.
Julkaistu: 19.12.2012 klo 09:13
Julkaisija: Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK)

Toista kertaa järjestettävään LivESavo Bändikisaan ilmoittautuminen alkaa 11.1.2013. Kilpailu huipentuu karsintojen jälkeiseen finaaliin, joka pidetään Mikkelin Naisvuoritalolla perjantaina 8.3.2013.

Vuoden 2012 LivESavo Bändikisa onnistui hyvin ja kilpailuun osallistui 30 bändiä. Kovatasoisesta finaaliviisikosta voittajaksi nousi suomiräppiä ja reggaerytmejä yhdistelevä Grannies Smoking Pipes, joka pääsi esiintymään vuoden 2012 Jurassic Rockiin.

Bändikilpailu on tarkoitettu vailla levytyssopimusta oleville bändeille, joiden jäsenet ovat iältään 18–35 -vuotiaita. Vuonna 2013 kilpailu laajenee Etelä-Savosta koko Savon alueen kilpailuksi Kuopio RockCockin tullessa mukaan uutena yhteistyökumppanina. Uutena tulokkaana mukaan on myös lähtenyt Mikkelin Olkkari. Muut toimijat ovat edellisen vuoden tapaan Livesavo, Jurassic Rock, Naisvuoritalo ja Mikkelin ammattikorkeakoulu.

Palkinnoksi voittajabändi saa keikat kesän 2013 Kuopio RockCockiin ja Mikkelin Jurassic Rockiin. Toiseksi tullut bändi saa studioaikaa Mikkelin naisvuoritalolle ja kolmanneksi tullut studioaikaa Mikkelin ammattikorkeakoulun Mikpolin studioon.

Tarkemmat kilpailun säännöt ja aikataulut ovat luettavissa kilpailun Facebook- tapahtumasivulta "LivESavo Bändikisa 2013", joille pääsee LivESavon facebook-sivujen kautta.

https://www.facebook.com/events/432050303516828/

 

Lisätietoa:

Maritta Laesmaa
kulttuurituotannon opiskelija
maritta.laesmaa@mail.mamk.fi
040 7584884

Eija Karnaattu
kulttuurituotannon opiskelija
eija.karnaattu@mail.mamk.fi
0400 446984

 

 

 

 

 

 

Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä ja tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja. Ammattikorkeakoulu toimii kolmella paikkakunnalla Mikkelissä, Pieksämäellä ja Savonlinnassa. Opiskelijoita MAMKissa on 4500 ja henkilökuntaa 400. MAMK profiloituu elinikäisen oppimisen korkeakouluksi ja vahvaksi TKI-korkeakouluksi. Ammattikorkeakoulun vahvuutena on Venäjä-osaaminen. Ammattikorkeakoulun strateginen kumppani on Kymenlaakson ammattikorkeakoulu.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs