Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Laulavassa Lappeenrannassa Ranskalainen ilta ja toiveuusintana ABBA

Lappeenrannan kaupunki

Laulavassa Lappeenrannassa Ranskalainen ilta ja toiveuusintana ABBA

Tiedote.
Julkaistu: 27.11.2014 klo 15:50
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

(Tiedotteen lopussa linkit kuviin.)

Lappeenrannan valtakunnallisten laulukilpailujen välivuosina järjestettävän Laulavan Lappeenrannan tammikuun 2015 konserttien liput tulevat myyntiin tiistaina 2.12.2014 klo 11.00. Laulava Lappeenranta -tapahtumassa laskeudutaan ranskalaiseen illan tunnelmiin ja nautitaan uudistetusta Abba-konsertista niin Lappeenrannassa kuin Imatrallakin. 

Tuhlaajapoika ja ranskalaisen oopperan helmiä tuo Lappeenranta-saliin sunnuntaina 4.1.2015 klo 16 viime laulukilpailun naisten sarjan voittajan, sopraano Eeva Hartemaan ja kulkuriooppera-ryhmän. Ranskalaisen illan ohjelma kulkee Jules Massenetin Thaïsin lomasta Georges Bizet´n Helmenkalastajiin ja Claude Debussyn Tuhlaajapoikaan. Visualisoidussa esityksessä lavalla Eeva Hartemaan lisäksi laulavat baritoni Petteri Lehikoinen ja tenori Ossi Jauhiainen, pianossa taituroi Erkki Rännäli ja viulusoolot soittaa Matti Koponen

Toiveuusinta ABBAn siivin soi perjantaina 9.1.klo 19 Lappeenranta-salissa ja lauantaina 10.1. klo 19 Imatran Karelia-salissa. Toiveuusinnassa Lappeenrannan kaupunginorkesteria johtaa jälleen Tibor Bogányi ja solisteina laulavat Jenna Bågeberg ja Lauri Mikkola.

Konsertissa kuullaan orkesterinumerona muun muassa Gioacchino Rossinin La Boutique fantastique sekä Abban klassikkokattaus uusin värein.

Lippujen ennakkomyynti muun muassa kaupunginteatterilta (Valtakatu 56) ti – la klo 11 – 15, teatteri@lappeenranta.fi. Lisätietoa lipunmyynnistä ja varauksista www.lappeenranta.fi.

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupunginorkesterin intendentti
Milko Vesalainen, puh. 040 547 8706
milko.vesalainen@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 600 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

 

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs