Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lasten Keskuksen syksyssä kotimaisia huipputekijöitä, tärkeitä teemoja ja uusia kirjasarjoja

Lasten Keskus

Lasten Keskuksen syksyssä kotimaisia huipputekijöitä, tärkeitä teemoja ja uusia kirjasarjoja

Tiedote.
Julkaistu: 31.05.2016 klo 09:26
Julkaisija: Lasten Keskus

Lasten Keskuksen kotimainen kuvakirjatuotanto nostaa vaikeatkin tunteet turvallisesti käsiteltäviksi. Katri Kirkkopellon Piki sekä Elina Hirvosen ja Ville Tietäväisen Näkymätön tarjoavat keinoja ja sanoja käsitellä pienen ihmisen arjen kiperintä asiaa: kiusaamista ja ulkopuoliseksi jääämistä.

Tarinan koukuttavuus ja tiedon kiehtovuus takaavat lukijan huomion. Marketta Vaismaan esikoisteos Vesikirja on kunnianosoitus suomalaisten itsestäänselvyytenä pitämälle puhtaalle vedelle. Upea sarjakuvamainen kuvitus on Carlos da Cruzin käsialaa. Uuden seikkailusarjan teokset Kammion kauhut, Kilpajuoksu Rooman halki, Salaisuuksien sokkelo sekä Mysteerien museo heittävät nuoren lukijan matematiikan ja historian koukeroihin. Ongelmanratkaisu yhdistyy jännittävään tarinaan, jota voi edetä omien oivallusten mukaan.

Supersankari Emeliina valloittaa Tittamari Marttisen uudessa kirjasarjassa, jonka aloittaa Emeliina ja laulavan koiran tapaus. Jukka Itkosen ja Matti Pikkujämsän hersyvän hauska runokirja Hirvi irvistää tutustuttaa tällä kertaa metsän eläimiin.

Liitteenä koko Lasten Keskuksen syksy 2016, word-tiedosto ja alla linkki katalogiin:

https://issuu.com/kirjapaja/docs/lasten_keskus_kirjapaja_lastenkirja

Lisätietoja: Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy, viestintäpäällikkö Marja-Liisa Saraste, marja-liisa.saraste@lastenkeskus.fi.

Arvostelukappaleet: Minna Vatja, minna.vatja@lastenkeskus.fi

 

 

Liitetiedostot

Lasten Keskus on tunnettu erityisesti lasten kuvakirjoista sekä kasvatukseen liittyvästä tietokirjallisuudesta. Kotimaisten kuvakirjojen ohella julkaisemme myös ulkomaisia kuvakirjoja, saturomaaneja ja lasten tietokirjoja. Kirjoille on usein tunnusomaista eettiset kysymykset, esimerkiksi ystävyys, auttaminen ja erilaisuuden hyväksyminen. Siksi ne toimivat hyvin myös kasvattajan apuvälineinä. Tuotannossa on myös oppikirjoja ja oppaita kodeille, kouluille ja päivähoitoon sekä seurakuntien lapsi- ja nuorisotyöhön.

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy julkaisee vuosittain noin 150 uutta nimikettä. 

Lasten Keskus ja Kirjapaja Oy – Sisältöä elämään.

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs