Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lapsiperheiden täsmätabletti Acer Iconia B1 saapuu Suomeen

Acer

Lapsiperheiden täsmätabletti Acer Iconia B1 saapuu Suomeen

Tiedote.
Julkaistu: 10.01.2013 klo 14:27
Julkaisija: Acer

Acer julkisti Las Vegasin CES-messuilla uuden, hinnaltaan erittäin kilpailukykyisen Iconia B1-A71 -taulutietokoneen. Iconia B1 on suunnattu ensimmäistä tablet-konettaan harkitseville käyttäjille tai perheille, joissa lapsille halutaan oma taulutietokone. Iconia B1 sopii toki myös kiireisten yrityskäyttäjien mobiilityöskentelyyn 1,2-gigahertsin tuplaydinprosessorin ja tuoreimman Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmän ansiosta.

Iconia B1:n näyttö on seitsemän tuuman kokoinen – yhtä suuri kuin tavallinen kirjan sivu. Niinpä se on erinomainen väline e-kirjojen lukemiseen, verkon selailuun, peleihin ja videoihin.Iconia B1 on yksi markkinoiden kevyimmistä seitsentuumaisista taulutietokoneista: se painaa vain 320 grammaa. Sitä on helppo käsitellä yhdellä kädellä ja se mahtuu kätevästi pieneenkin laukkuun.

Ohjelmisto- ja multimediapuolella Iconia B1 ilahduttaa mm. VoiceSearch-äänihaulla, Google Currents -mediavalikoimalla sekä videochatit mahdollistavalla etukameralla. Laitteessa on kahdeksan gigatavun muisti, jota on helppo laajentaa MicroSD-korttipaikan kautta.

Iconia B1 täydentää Acerin tablet-valikoimaa, johon kuuluu nyt kaksi 7-tuumaista ja kolme 10-tuumaista Android-laitetta sekä 10- ja 11-tuumaiset Windows 8 -tabletit.

 

Hinnat ja saatavuus:

Acer Iconia B1-A71 tulee Suomessa myyntiin helmikuussa ja sen ohjehinta on 139 euroa.

 

Kuvia:

http://bit.ly/IconiaB1kuvat

 

Acer Iconia B1-A71:n ominaisuudet:

 

- Android 4.1 Jelly Bean -käyttöjärjestelmä

- Mediatek dual-core 1.2GHz -prosessori (MTK 8317T)

- 7-tuumainen WSVGA -näyttö kapasitatiivisella monikosketuksella (multitouch) sekä 1024 x 600 -resoluutiolla  

- 8 gigatavua sisäistä muistia

- Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS

- 3.5mm kuuloke / mikrofoniliitäntä, sisäinen kaiutin

- microSD™ -korttipaikka (muistin laajennus 32 gigatavuun asti)

- 0,3 megapikselin kamera laitteen etupuolella front-facing 0.3-megapixel webcam

- 2,710 mAh -akku

- micro-USB -liitäntä lataamiseen ja tietkoneeseen yhdistämiseen

- Mitat: 197,4 mm x128,5 mm x 11,3 mm

- Paino: 320 g

 

Liitetiedostot

Acer
Vuonna 1976 perustettu Acer on aina keskittynyt murtamaan raja-aitoja ihmisten ja teknologian välitä. Acer auttaa ihmisiä löytämään uutta, luomaan ja kasvamaan. Acer on markkinoiden suurin kannettavien tietokoneiden toimittaja maailmanlaajuisesti (Gartner 2012). Acer Groupissa työskentelee 8000 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2011 oli noin 12,6 miljardia euroa. Acerin kanavamalli on yhtiön liiketoiminnalle äärimmäisen tärkeässä asemassa. Yhtiöllä on kolme brändiä, Acer, Packard Bell ja Gateway, joista Acer ja Packard Bell ovat saatavilla Suomessa. Acerin tuotteissa korostuu ympäristöystävällisyys ja yhtiön koko tilaus- toimitusketju on sitoutunut vihreiden arvojen toteutumiseen. Acer on Olympialaisten virallinen kumppani. Lisätietoa osoitteessa www.acer.fi.

Mediayhteydet & tuotetestit
Acerin mediayhteyksistä ja tuotetestikyselyistä Suomessa vastaa viestintätoimisto Aleksin Kaiku. Jos haluat uusinta tietoa Acerista tai kokeilla Acer-tuotteita, ota yhteyttä osoitteeseen acer@aleksinkaiku.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs