Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lappeenrannan vuorovaikutteinen Hynysenranta- kampanja puri

Lappeenrannan Kaupunki (inno)

Lappeenrannan vuorovaikutteinen Hynysenranta- kampanja puri

Tiedote.
Julkaistu: 07.02.2013 klo 08:22
Julkaisija: Lappeenrannan Kaupunki (inno)

Lappeenrannan elämyksiä hauskasti esittelevä, Jouni Hynysen tähdittämä videokampanja toi kaupungille näkyvyyttä erityisesti Helsingin alueella. Interaktiivinen kampanja tähdättiin yleisen tunnettavuuden lisäksi erityisesti opiskelijamarkkinointiin.

Hynysenranta.fi sivustolla on vieraillut noin 31,000 kävijää jotka ovat klikanneet eri mahdollisuuksia 1.3 M kertaa. Upeiden maisemien Lappeenranta pääsee videoissa esille muun muassa Lappeenrannan Linnoituksessa, Myllysaaressa ja Saimaalla nauhoitettujen humorististen videoiden myötä. Kampanjaa mainostettiin MTV3:n ja Ilta-Sanomien nettisivuilla sekä Facebookissa marras-joulukuun 2012 aikana.

Hynysenranta.fi on Internetissä toimiva videosovellus, jossa käyttäjä voi haastaa Kotiteollisuus-yhtyeen Jouni Hynysen monenlaisiin puuhiin täydentämällä lauseen: ”Lappeenrannassa ei ainakaan voi….” Hynysenrannalla voi vierailla 2013 lokakuun loppuun asti.

Lappeenrannan markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahman on tyytyväinen saamaansa palautteeseen rohkeudesta esitellä Lappeenranta sellaisena kuin se oikeasti on: rohkeana, erilaisena ja hyvällä tavalla hulluna. Hynysenranta.fi edustaa Lappeenrantaa Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailussa 2013.

Hynysenranta.fi sivustolla pyörineeseen kilpailuun osallistui 1875 Hynysen höykyttänyttä. Elämyspalkintoja Floparkilta, Golden Swing Lappeenranta Oy:lta,Holiday Club Saimaalta, Lappeenrannan kaupunginteatterilta, Lappeenrannan kylpylältä, Saimaan Matkaverkolta, Salpasafareilta, Satama-Sannilta, SaiPalta ja Wanha Makasiinilta on voitettu Turkua ja Lapuaa myöten.  

Hynysenranta.fi -markkinointikampanja on kaupungin mainostoimisto Nitro ID:n tuotantoa. Kampanjaa varten kuvatuista noin 30 videosta on nyt toteutettu Jouni Hynysen säveltämä ja sanoittama musiikkivideokooste joka löytyy Lappeenrannan YouTube –sivuilta http://www.youtube.com/watch?v=tdaY5PlhS-w&feature=youtu.be

 

LISÄTIETOJA:

Markkinointiviestintäpäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161

mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 72 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä.

www.lappeenranta.fi

www.hynysenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs