Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 31.8.2016

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin seuraava Avoimien ovien tapahtuma 31.8.2016

Tiedote.
Julkaistu: 04.09.2015 klo 09:27
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupungin 1.9.2015 järjestetty Avoimien ovien tapahtuma keräsi liki 1400 vierailijaa kaupungin eri toimipaikkoihin. Tänä vuonna aurinkoinen ja lämmin sää suosi Avoimia ovia. Suosituimpia kohteita olivat kaupunginteatterin avoin tiedotustilaisuus Lappeenranta-salissa ja kaupungintalon yleisökierrokset, joilla piipahdettiin myös orkesterin avoimissa harjoituksissa. Ensi vuonna ovet avataan elokuun viimeinen päivä, keskiviikkona 31.8.2016.

Kaupungin markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahmanin mukaan tänä vuonna viidennen kerran järjestetty tapahtuma houkutteli väkeä erityisesti kaupungintalolle ja Kansalaistorille. 

‒ Kaupungintalon kahdella kierroksella kävi ennätysmäärä yleisöä ja täydellisen liikuntakuukauden avausjumppa Kansalaistorilla oli virkistävä lisä aamupäivään. Olen erittäin tyytyväinen, että kävijöiden joukossa näkyi mukavasti myös kielikurssilaisia, myhäilee Rahman. 

Alkuillasta kaupunginteatterin avoin tiedotustilaisuus syksyn ohjelmistosta keräsi ilahduttavasti Lappeenranta-salin puolilleen yleisöä. 

− Oli ilo huomata kuinka paikalliset tiesivät, mihin teatteri on tulossa, ja mistä nykyisin voi ostaa liput niin teatteriin kuin kaupunginorkesterin konserttiin. Myös matkailuneuvonnan uusi sijainti IsoKristiinassa näyttäisi olevan hyvin tiedossa, Rahman toteaa. 

Teatterin ja orkesterin liput käyvät Winkissä kaupaksi 

Kaupungintalolla sijaitseva Asiakaspalvelukeskus Winkki palveli asiakkaita normaalia pidempään Avoimien ovien tapahtumassa. Päivän aikana Winkissä vieraili 250 asiakasta, joista valtaosa osti teatterin tai orkesterin lippuja. Myyntitapahtumia kirjattiin yhteensä 180. 

Avoimien ovien päivänä Winkistä sai teatteri- ja konserttilippuja erityishintaan, ja erityisesti kaupunginteatterin avoin tiedotustilaisuus innosti ihmiset lippuluukulle Winkkiin. 

Rahman toivoo, että ensi vuonna Avoimet ovet -tapahtuma sisältää vieläkin enemmän kulttuuria.

‒ Odotettavissa on esittelykierroksia myös uudessa kaupunginteatterissa. Kulttuuria ylipäänsä suunnittelemme tarjolle enemmän ja eri puolille kaupunkia. Tapahtumapäivän siirto syyskuun alkuun oli onnistunut ja järjestämmekin tapahtuman ensi vuonna samoihin aikoihin, Rahman kertoo. 

Kaupungintalon tutustumiskierroksilla kävi päivän aikana 263 ja kaupunginteatterin yleisötilaisuudessa noin 300 ihmistä. Pääkirjaston tapahtumissa viihtyi yhteensä 150 ihmistä. Ovet olivat auki 18 eri kohteessa. 

Lisätietoja:

Markkinointi- ja asiakaspalvelupäällikkö Mirka Rahman, puh. 040 849 9161
mirka.rahman@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs