Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertti 20.1.2016

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertti 20.1.2016

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 09:49
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

lahella-sydanta

Opiskelijat auttavat Syyrian ja Irakin konflikteja pakenevia lapsia ja perheitä

Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään Vesijärvi-hallissa Lahden Messukeskuksessa DuuniExpo-messujen jälkeen keskiviikkona 20.1.2016 klo 19. Konsertin järjestävät Lahden Ammattikorkeakoulun opiskelijat yhteistyössä World Vision -kehitysyhteistyöjärjestön kanssa. Mukana on myös paikallisia yrityksiä hyväntekeväisyyspanoksella.

Konsertissa esiintyy paikallisia artisteja. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille joilla on sydän paikallaan, ja sen teemoina ovat yhteisöllisyys ja aito lähimmäisestä välittäminen. Konsertin tuotto menee ”Lahelta kauas”, eli Syyrian ja Irakin konflikteja pakeneville lapsille ja perheille World Vision -järjestön kautta.

World Vision toimittaa pakolaisille muun muassa ruokaa, puhdasta vettä, huopia ja hygieniatarvikkeita. Lisäksi keskitytään lasten suojeluun ja lapsille rakennetaan turvallisia leikkitiloja.

Suomen World Vision on yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä, ja se tekee pitkäjänteistä työtä lasten elinolojen ja oikeuksien parantamiseksi Afrikassa, Aasiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Toiminta perustuu lähimmäisenrakkauteen ja apua saavat kaikki uskontoon, etniseen taustaan tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Järjestö on osa maailman suurinta kummilapsijärjestöä ja merkittävää humanitaarisen avun toimijaa World Visionia.

Esiintyjät julkaistaan joulukuussa 2015.

#yheslahes #laheltakauas​

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs