Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertin juontaa Hanna-Mari Peiju

Lahden ammattikorkeakoulu

Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertin juontaa Hanna-Mari Peiju

Tiedote.
Julkaistu: 05.01.2016 klo 09:31
Julkaisija: Lahden ammattikorkeakoulu

Lahen Elmun puheenjohtaja mukana tekemässä hyvää.


Lahella Sydäntä -hyväntekeväisyyskonsertin juontaja on Hanna-Mari Peiju, joka toimii puheenjohtajana Lahen Elävän Musiikin yhdistyksessä eli tuttavallisemmin Lahen Elmussa. Yhdistyksen tarkoituksena on edistää ja tukea popmusiikin harrastamista Päijät-Hämeessä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää konsertteja, kokouksia, juhlia, esitelmä- ja luentotilaisuuksia sekä opintomatkoja jäsenilleen kotimaassa ja ulkomailla. Lisäksi yhdistys pitää yllä yhteyksiä julkisyhteisöihin taloudellisen tuen saamiseksi elävän musiikin esittämiselle, järjestää muusikoille harjoitusmahdollisuuksia sekä jakaa apurahoja.

Konsertti toteutetaan yhteistyössä paikallisten yritysten ja yhteisöjen kanssa. Mukana ovat mm. Lahden Messut ja Isku Oy. Yhteistyökumppanimme löytyvät sivultamme facebook.com/lahellasydanta. Konsertin tuotto menee ”Lahelta kauas”, eli Syyrian ja Irakin konflikteja pakeneville lapsille ja perheille World Vision -järjestön kautta. Konsertin järjestävät Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat.


Lahella Sydäntä-hyväntekeväisyyskonsertti järjestetään keskiviikkona 20.1.2016 klo 19 Lahden Messukeskuksen Vesijärvihallissa. Liput ovat nyt myynnissä Evention-verkkokaupassa osoitteessa: http://lamk.tapahtumaliput.fi Lipun hinta on 10€.


Lisätietoja tapahtumasta antaa projektipäällikkö Piia Hiukka (piia.hiukka@lamk.fi / 0447081784).

Liitetiedostot

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs