Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kullanhuuhdonnan sisämestaruuskisat ravintola Zetorissa 3.3.

HOK-Elanto

Kullanhuuhdonnan sisämestaruuskisat ravintola Zetorissa 3.3.

Tiedote.
Julkaistu: 28.02.2012 klo 10:00
Julkaisija: HOK-Elanto

Harvinaista herkkua Helsingissä:
Kullanhuuhdonnan sisämestaruuskisat ravintola Zetorissa 3.3.


Ravintola Zetor järjestää Kullanhuuhdonnan sisämestaruuskisat jo 18. kerran lauantaina 3.3. Kisa alkaa tasan kello 11. Tervetuloa ottamaan vaskoolista mittaa ja huuhtomaan huikeita palkintoja!

Kilpailuun voi ilmoittautua paikanpäällä ennen kilpailun alkua klo 10.00-10.45. Ravintolaan on tapahtuman aikana vapaa pääsy. 

Kilpailussa on omat sarjansa lapsille, nuorille, aloittelijoille, naisille, miehille ja veteraaneille. Alku- ja välierien kautta kuusi nopeinta pääsee loppukilpailuun. Palkintona on mitaleita, pokaaleita, arvotavaraa
 ja sponsoreiden lahjoittamia tuotteita – sekä luonnollisesti mainetta ja kunniaa.

Kukin kilpailija saa noin litran soraa, johon on piilotettu 4-12 kultahippua. Tehtävänä on löytää kaikki hiput mahdollisimman nopeasti. Jokaisesta hukatusta hipusta langetetaan kolmen minuutin sakkoaika. Kilpailussa käytetään järjestäjien vaskooleja.

Kullanhuuhdonnan innokkaita harrastajia löytyy runsaasti varsinkin Suomesta ja Ruotsista, mutta maailmanmestaruuskisoja järjestetään aina Japania, Alaskaa ja Australiaa myöten. Tänäkin vuonna Zetoriin odotetaan osallistujia Suomen ja Ruotsin lisäksi muun muassa Saksasta. 

Tuskin mikään pääkaupunkiseudun ravintola olisi sopivampi kullanhuuhdonnalle kuin Zetor, jossa kisat järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1995. Löytyypä ravintolasta kullanhuuhdonnalle omistettu kabinettikin.

Lisätietoja: Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451

Ravintola Zetor
Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)
zetor.net

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen 560 000 asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on lähes 1,8 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6 000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs