Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Koko Suomi juhlii 16.-17.5.2014

Restel Oy

Koko Suomi juhlii 16.-17.5.2014

Tiedote.
Julkaistu: 13.05.2014 klo 09:30
Julkaisija: Restel Oy

Terassikausi avataan rytinällä perjantaina 16.5. kun Jippalot valtaavat ravintolat ympäri maan.

Restel Oy toteuttaa Jippalot yhteistyössä yhden suurimman yhteistyökumppaninsa Sinebrychoffin kanssa. ”Restel on jo pitkään pyrkinyt syventämään entisestään yhteistyötään kumppaneidensa kanssa niin markkinoinnin, kuin muunkin toiminnan saralla. Tämänkeväiset Jippalot ovat jo kolmas maanlaajuinen tapahtuma, jonka järjestämme yhdessä Sinebrychoffin kanssa.” kertoo Restel Oy:n hankintapäällikkö Sarita Lehtinen.

Jippaloita vietetään noin sadassa ravintolassa ympäri Suomen. Jippaloiden idea on tarjota suomalaisille iloinen ja monipuolinen kevättapahtuma, jonka tarjonnasta löytää mieluisan kohteen, olipa sitten minkäikäinen tahansa, tai missä pain maata tahansa. Jippaloiden ohjelmat vaihtelevat paikkakunta- ja ravintolakohtaisesti. Luvassa on mm. grillausta, ysäribileitä, kesäisiä lettukestejä, tansseja ja karaokemaratonia, sekä erilaisia esiintyjiä Elvis-tribuuteista imitaattoreihin ja tanssityttöihin saakka.

Isoimmissa kaupungeissa Jippaloita kiertävät myös iloiset ja myyntihenkiset promoottorit, joiden pisteissä myynnissä ovat raikas Garage Hard Lemonade sekä Golden Capin Facebook-kuluttajakilpailun voittajamakuna lanseerattu Raspberry Soda Light -siideri.

”Haluamme tarjota koko maalle hauskan keväisen tapahtuman. Kevät, jos mikä on hyvä syy juhlia.” tiivistää Sarita Lehtinen Jippaloiden idean.

Lisätietoja: www.ravintolamaailma.fi

Lisätietoja: Sarita Lehtinen, Restel Oy, Hankintapäällikkö, puh: (09) 733 5317, sarita.lehtinen@restel.fi

Yli 5 000 alan ammattilaista työllistävä Restel Oy on Suomen johtava hotelli- ja ravintola-alan yritys. Liikevaihto vuonna 2013 oli 395 M€. Restel harjoittaa hotelliliiketoimintaa 49 hotellilla, joihin kuuluvat kansainvälisten Crowne Plaza ja Holiday Inn -ketjujen lisäksi kotimaiset Cumulus- ja Rantasipi-ketjut, sekä Hotelli Seurahuone Helsinki ja Hotel Atlas Kuopio. Ravintoloita Restelillä on noin 260. Laajasta ravintolatarjonnasta löytyvät niin valtakunnan suurimmat tapahtuma-areenat Hartwall Areenasta Helsingin Musiikkitaloon kuin ravintolaketjut Martina ja Rax Buffet, sekä liikenneasemaketju HelmiSimpukka. Restelin ravintoloihin kuuluvat myös Hemingway’s-, Blok-, Mario- ja Wanha Mestari –ketjut, sekä ravintolat Kaarle XII, Vespa, Primula, Baker’s ja Central. Uusin tulokas Restelin ravintolarepertuaariin on loppuvuodesta 2013 alkunsa saanut Suomen Burger King -ketju. Lisätietoja www.restel.fi.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs