Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » KOITELI ELÄÄ #suomenkauneinfestivaali JULKISTAA OHJELMISTOA JA LANSEERAA KORUSARJAN

Koiteli Elää ry

KOITELI ELÄÄ #suomenkauneinfestivaali JULKISTAA OHJELMISTOA JA LANSEERAA KORUSARJAN

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 08:00
Julkaisija: Koiteli Elää ry

Kiimingissä, Koitelin Sahasaaressa järjestettävä Koiteli Elää #suomenkauneinfestivaali julkistaa osan ohjelmistostaan ja aloittaa lipunmyynnin poikkeuksellisesti ennen joulua. Koitelissa esiintyvät mm. J. Karjalainen, Raappana, Anna Puu, Pave Maijanen sekä Club For Five. Viitenä järjestämisvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty pienisuuri festivaali järjestetään 20. elokuuta, Oulun juhlaviikkojen puolivälissä. Lipunmyynti alkaa perjantaina 11. joulukuuta.

Festivaalin henkeäsalpaava miljöö kallioiden ja kuohujen ympäröimänä, uniikki ilmapiiri ja yhteishenki yhdessä huippuesiintyjien kanssa luovat ikimuistettavan tunnelman. Viime vuoden artisteista Aurora luonnehtikin keikkaa unohtumattomaksi kokemukseksi, ja rankkasi sen kesän festarikeikkojen TOP3-listalleen.

Klubilavalle etsitään aiempien vuosien tapaan oululaisia musiikin nousevia nimiä, ja esiintyjät tullaan valitsemaan tammikuussa avattavan bändihaun kautta. Musiikin lisäksi Koitelissa tullaan näkemään muutakin taidetta – esimerkiksi viime vuoden väritysseinät olivat jymymenestys, joten perinnettä tullaan jatkamaan. 

Tapahtuma-alue sijaitsee jälleen saaressa, jonne kuljetaan kävelysiltaa pitkin. Yön tummuessa kalliot valaistaan sadoin ulkotulin. Festivaalin ohjelma on alusta saakka painottunut laulaja-lauluntekijä -akselille ja esiintyjiin, joilla on vahvoja suomalaisia tarinoita kerrottavanaan. Festivaalin kokonaiskokemusta vahvistetaan tänä vuonna edelleen laajentamalla ruokapalveluita, wc-aluetta ja muuta oheisohjelmaa. Myös viime vuoden kävijöille tuttu festarimummola on jälleen mukana!

 

Koiteli elää -korut näkivät päivänvalon

Koiteli elää ry:n ja Nikama Designin yhteistyön tuloksena on syntynyt upea korusarja, josta tulee ensimmäisenä myyntiin rannekoru ja riipus. Käsityönä Nikama Designin tehtaalla valmistettavat korut on suunnitellut oululainen Päivi Partanen. Korujen materiaali on maailman pohjoisimmasta metallitehtaasta ja nahkariipus poroa. Unisex-korujen muotokieli ilmentää elämän ja Koitelinkosken jatkuvaa virtaa, voimien pyörrettä ja energiaa. Nikama by Koiteli Elää -korun toivotaan tuovan kantajalleen sitä samaa rakkauden henkeä, positiivisuutta ja voimaa, jolla Koiteli Elää -festivaalikin rakennetaan.

Festivaaliliput myy Tiketti verkkosivuillaan sekä toimipisteissään, Oulussa Stockmannilla. Lipun hinta jouluennakossa 35 €, 24.12. jälkeen 39 €. Hintaan lisätään palvelumaksu 2,50 € / lippu. Hintaan sisältyy paluukuljetus festivaalialueelta Ouluun jatkoklubeille ja Kiiminkiin. Myös Nikama by Koiteli Elää -korut tilataan Tiketistä.

Liitetiedostot

Koiteli Elää ry haluaa toiminnallaan keskittyä Koitelin alueen kulttuurielämän virkistyttämiseen ja erilaisten tapahtumien tuottamiseen Koitelin komeille kallioille. Yhdistyksen jäsenet ovat kaikki kulttuurista ja Koitelista innostuneita ihmisiä.  Yhdistyksen päätapahtumana toimiva Koiteli Elää -akustisen musiikin festivaali on osana Oulun juhlaviikkoja.

Lisätiedot: 
Koiteli Elää ry 
puheenjohtaja Sirpa Eskola
puh. 040 868 1278
sirpa.eskola@goarctic.fi
http://www.koitelielaa.fi

Materiaalipankki kuvin ja logoin osoitteessa: www.koitelielaa.fi/materiaalipankki.html

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs