Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » KidsRock – Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlakonserttikiertue huipentuu sunnuntaina 2.12.2012 Kaapelitehtaalle!

Pelastakaa Lapset ry

KidsRock – Pelastakaa Lapset ry:n 90-vuotisjuhlakonserttikiertue huipentuu sunnuntaina 2.12.2012 Kaapelitehtaalle!

Tiedote.
Julkaistu: 12.11.2012 klo 10:24
Julkaisija: Pelastakaa Lapset ry

Pelastakaa Lapset ry täyttää tänä vuonna 90 vuotta ja juhlii pitkää taivaltaan työssään lasten puolesta maanlaajuisen KidsRock 2012 -konserttikiertueen merkeissä. 90-vuotisjuhlavuotta vietetään teemalla Pelastakaa Lapset ensin.

KidsRock 2012-konserttikiertueen päätöskonsertti 2.12.2012

Tasavallan presidentin puoliso, rouva Jenni Haukio on Pelastakaa Lapset ry:n kunniapuheenjohtaja ja hän toimii koko konserttikiertueen suojelijana. Jenni Haukio esittää oman tervehdyksensä konserttiyleisölle kiertueen päätöskonsertissa Kaapelitehtaalla 2.12.2012 ja samalla onnittelee 90-vuotiasta järjestöä.

KidsRock 2012 päätöskonserttiin kansainvälisyyttä tuo yhtye Follow Your Instinct – ensimmäistä kertaa Suomessa

Follow Your Instinct (FYI) on yhtye, jonka ympäri maailmaa kotoisin olevat jäsenet ovat löytäneet toisensa musiikin kautta. Lavalle nousee myös Sunrise Avenuesta tuttu Samu Haber, joka esittää biisin “No Matter What They Say”. Sitä on katsottu jo yli 3 miljoonaa katselukertaa YouTubessa.

Ryhmän keulahahmo Addis Mussa on tehnyt mittavan uran Keski-Euroopassa. Brooklynista kotoisin oleva Viper on työskennellyt useiden hiphop-artistien kanssa ja miehen persoonallinen soundi jää välittömästi mieleen. Ainoa naispuolinen jäsen on Lionezz, joka laulun lisäksi onnistuu räppäämaan itsensä kuulijan sydämeen.

Kaapelitehtaan konsertissa esiintyvät myös huippusuositut Anna Abreu, Antti Tuisku, Anna Puu, Ronya, Jesse Kaikuranta sekä Sturm und Drang. Kiertueen orkesterina soittaa Idolsista tuttu housebändi kapellimestarinaan Leri Leskinen.

SuPer pääyhteistyökumppanina KidsRock-konserttisarjassa

”Lasten hyvinvoinnin ja turvallisuuden turvaaminen on välttämätön asia. Siitä yhteiskunta ei voi tinkiä. Superilaisia työskentelee lasten varhaiskasvatuksessa lähihoitajina. On ensiarvoisen tärkeää turvata lapsille hyvä ja turvallinen päivähoito, jossa lapsen kehittymistä tuetaan leikin ja ohjaamisen keinoin”, SuPerin puheenjohtaja Silja Paavola sanoo. SuPer haluaa tukea Pelastakaa Lapset ry:n tärkeää työtä ja on mukana tapahtumassa teemalla Turvallisen lapsuuden puolesta. www.superliitto.fi

Yhteistyössä Nelonen Media

”Lasten asema ja oikeudet puhuttavat tällä hetkellä ehkä enemmän kuin koskaan. Nelonen Media haluaa tukea perinteikkään Pelastakaa Lapset ry:n hyvää asiaa, ja korkealaatuinen konserttitaltiointi on luonteva tapa olla mukana lapsi- ja nuorisotyössä. Ohjelma nähdään Nelosella 22.12. kello 19.30”, Nelosen kanavapäällikkö Elina Piepponen kertoo.

Muut kiertueen yhteistyökumppanit ovat Iltasanomat ja terve.fi, Radio Aalto sekä S-Etukortti.

Konsertit tuottaa Eventia Oy.

Lisätietoja:

Pelastakaa Lapset ry

Viestintäpäällikkö Carita Päivänen, carita.paivanen@pelastakaalapset.fi, puh. 040 535 8221

Eventia Oy

Toimitusjohtaja Heikki Nisonen, heikki.nisonen@eventia.fi, puh. 040 767 2219

Nelonen Media

Kanavapäällikkö Elina Piepponen, elina.piepponen@nelonenmedia.fi, puh. 0400 42 5067

www.kidsrock.fi

Pelastakaa Lapset ry on vuonna 1922 perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö, joka tukee erityisesti vaikeissa oloissa eläviä lapsia ja pyrkii edistämään lapsen oikeuksien toteutumista Suomessa ja maailmalla. Pelastakaa Lapset on osa Save the Children – järjestöä, joka toimii lasten hyväksi yli 100 maassa. Visionamme on maailma, jossa toteutuu jokaisen lapsen oikeus elämään, suojeluun, kehittymiseen ja osallistumiseen. Tehtävänämme on parantaa sitä tapaa, jolla lapsia kohdellaan sekä saada aikaan välittömiä ja pysyviä parannuksia lasten elämään. Lisätietoa: www.pelastakaalapset.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs