Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kaukolasipartio ei ole kauas puusta pudonnut

HOK-Elanto

Kaukolasipartio ei ole kauas puusta pudonnut

Tiedote.
Julkaistu: 18.10.2011 klo 09:44
Julkaisija: HOK-Elanto

Asijalla Ruikoperän multakurkun poijjaat

Kun ”Pam pam pam pam pamela, ai ku sinä oot sitte ihana” kaikui aikoinaan salon syövereissä ja korven pirtuisissa kätköissä, oli suomalaisen miehen vaikea pidätellä kyyneliään. Näin kansantaiteilija Jaakko Teppo lauloi herkällä otteella itsensä suomalaisten sydämiin. Ja jatkoa riitti: Mikko-sika Mallorcalla, Työttömän veisu ja moni muu kansan syviä tuntoja luotaava kappale näki päivänvalon.

Eipä ole omena pudonnut kauaksi puusta!

Jaakko Tepon pojat, Ilja ja Johannes, ovat astuneet isänsä nokian mustiin pitkävartisiin. Kesällä 2010 perustettu Kaukolasipartio oli paitsi päähänpisto myös pitkäaikaisen suunnittelun tulos. Yhtye tarjoaa koko kansan trubaduurin rempseää menoa tälle vuosituhannelle päivitettynä.

Reilu vuosi sitten bändi vahvisti osaamistaan ja mukaan heittäytyivät Kämy Kämäräinen (Neljä Ruusua), Sampsa Asikainen ja Pertti Feller.

Zetorilla on ilo tarjota livenä:
KAUKOLASIPARTIO
MAANANTAINA 24.10. klo 21 
Vapaa pääsy! 

Mikäli Kaukolasipartio ei herätä minkäänlaisia värinöitä muistitikulla, johtuu se siitä, että poijjaat eivät ole kerinneet itseään pahemmin mainostamaan, vaan ovat keskittyneet tarjoamaan hervottoman herkullisia huumorihetkiä musiikin avulla. Mutta pelkästään puskaradion avulla on mittariin tullut kolmisensataa keikkaa Joensuun alueella.  

Tiesitkö, että Jaakko Teppo valittiin vuonna 1984 Suomen seksikkäimmäksi miesesiintyjäksi? Kisassa jäivät taakse mm. Urpo Martikainen sekä Frederik. Eikös sanota, että pojasta polvi paranee? Näin ollen Zetor toivottaa myös kauniimman sukupuolen edustajat lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan varsin elävästä estradiviihteestä.

Lisätietoja:
Ravintolanjohtaja Niklas Wiedmer, puh. 010 76 64451
Nina Rissanen, info@freedex.fi, 040 4826 853

Ravintola Zetor
Kaivopiha, Mannerheimintie 3-5
zetor.net
puh. 010 76 64450 (0,0828 €/puhelu + 0,1199 €/min)

HOK-Elanto on S-ryhmän suurin alueosuuskauppa, jonka omistavat sen yli puoli miljoonaa asiakasomistajaa. Vuosittainen liikevaihto on 1,7 mrd. euroa, ja yritys työllistää yli 6000 henkilöä. HOK-Elanto palvelee pääkaupunkiseudulla noin 300 toimipaikassa ja on päivittäistavarakaupan markkinajohtaja. Lisäksi HOK-Elanto on Pohjoismaiden suurimpia ravintola-alan toimijoita. hok-elanto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs