Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Kaskinen-Simojoki-rahastosta apurahaa nuorille lauluntekijöille

Suomen Lähetysseura

Kaskinen-Simojoki-rahastosta apurahaa nuorille lauluntekijöille

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2014 klo 10:00
Julkaisija: Suomen Lähetysseura

Nuoret lauluntekijät voivat jälleen hakea apurahaa Kaskinen-Simojoki-rahastosta. Vuoden 2014 apuraha on tarkoitettu kristillisen uskon pohjalta nousevan yhteislauluperinteen vahvistamiseen. Apurahahakemus pitää jättää 31.3. mennessä.

Apurahaa voivat hakea alle 30-vuotiaat säveltäjät ja sanoittajat. Apurahan suuruus on 2 500 euroa, joka voidaan myös jakaa useamman hakijan kesken. Apurahan saaja julkistetaan Valtakunnallisilla Lähetysjuhlilla Vaasassa 7.6.

Rahasto perustettiin vuonna 2004 Anna-Mari Kaskisen ja Pekka Simojoen 25-vuotistaiteilijavuoden tuotoksena. Rahaston tarkoituksena on tukea lähetystyötä ja kirkon yhteislauluperinnettä edistävää nuorten aloittelevien sanoittajien ja säveltäjien työtä Suomessa ja Suomen Lähetysseuran yhteistyökirkoissa.

Ensimmäinen apuraha jaettiin vuonna 2012. Silloin helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Aarni Seppälä sai 1 500 euroa, ja pienemmät summat jaettiin Joonas Mikkilälle ja Annika Koivulalle. Apuraha jaetaan joka toinen vuosi.

Lisätietoa: www.suomenlahetysseura.fi/apuraha, musiikki- ja taidetoiminnan koordinaattori Päivi Mattila, etunimi.sukunimi@suomenlahetysseura.fi

Suomen Lähetysseura on vuonna 1859 perustettu Suomen evankelis-luterilaisen kirkon lähetysjärjestö, joka toimii 30 maassa yhteistyössä paikallisten kirkkojen ja järjestöjen kanssa. Lähetysseura on myös ulkoasiainministeriön kumppanuusjärjestö ja yksi Suomen suurimpia kehitysyhteistyöjärjestöjä. www.suomenlahetysseura.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs