Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Musiikki ja viihde » Karaokeillat Satamatorilla

Lappeenrannan kaupunki

Karaokeillat Satamatorilla

Tiedote.
Julkaistu: 05.06.2015 klo 08:34
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Tämän kesän perinteiset Torikaraoket järjestetään Satamatorilla keskiviikkoisin 10.6., 8.7. ja 5.8. klo 19−21. Kahden tunnin aikana lavalle ehtii vuorollaan noin 20−25 esiintyjää. Satamatorin karaokejuontajana toimii totuttuun tapaan Pentti Hotti

Torikaraoken tunnelma ja puitteet eroavat selvästi ravintolakaraokesta. Yleisömäärä on torikaraokessa yleensä suurempi kuin ravintoloissa. Itsekin innokas karaokelaulaja Pentti Hotti on nähnyt, että torikaraokeen tullaan usein ystävien kesken pitämään hauskaa ja viihtymään yhdessä. 

− Tunnelma torikaraokessa poikkeaa ravintoloissa vedetyistä karaokeilloista, koska ihmiset ovat yleensä aika tarkkaan miettineet ja harjoitelleen kappaleet etukäteen. Torikaraoke on enemmän julkinen tila kuin ravintola. Suurin osa torille tulevista laulajista osaa todella laulaa, ja torille tullaan esiintymään, kuvailee Pentti Hotti. 

Karaokessa kuulee sananmukaisesti ”kansanmusiikkia”. Tuoreemman musiikin lisäksi esiintyjien repertuaarissa on vanhoja kappaleita, tangoja ja valsseja aina 50-luvulta 70-luvulle. Torikaraokessa on myös nuoria esiintyjiä, jotka eivät ikänsä puolesta vielä ravintolaan pääse. Nuorten laulajien määrä onkin torikaraokessa lisääntynyt. Myös ulkomaalaiset esiintyjät ovat lisääntyneet, koska karaokepitäjältä löytyy nykyään oikeudet suomen ja englannin kielten lisäksi myös venäjänkieliseen karaokeohjelmistoon. 

− Karaokessa parasta on, että ihminen voi siinä toteuttaa itseään. Saa tulkita sielunsa sisintä, muotoilee Pentti Hotti. 

Torikaraokea on Lappeenrannassa järjestetty kesäisin Satamatorilla jo noin 10 vuoden ajan. Torikaraoke on osa Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalveluiden Kesäkonsertit 2015 -tarjontaa.

Lisätietoa kaupungin www-sivuilla

http://www.lappeenranta.fi/fi/Palvelut/Tapahtumat/Kesakonsertit/Kesakonserttien-ohjelma

 

Lisätietoja:

Lappeenrannan kaupungin tapahtumapalvelut - Lappeenranta Event
Jorma Kallio puh. 0400 155 597, jorma.kallio@lappeenranta.fi
Eira Kylmälä puh. 040 747 8966, eira.kylmala@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs